Ketä me ollaan

Meidän perheeseen kuuluu pieni, äiti ja kaksi kisseä – ja myö ollaan hyvin tavallisen omalaatuinen kokoonpano. Pieni ja äiti ovat olleet perhe rapiat 10 vuotta – kisset ovat liittyneet joukkoon perästä päin.

Kisse

Yhdessä me eletään perheenä keskikokoisessa kolmiossa, joka pysyy siistinä ja järjestyksessä noin 2 tuntia, 13 minuuttia ja 48 sekuntia ennen kuin se näyttää juuri siltä mitä se olikin ennen kuin se siivottiin.

Äitiä ei kiinnosta urheilu, eikä terveellinen ruoka, mutta karkista se pitää. Paljon. Siks se ei kai ole pajunvarsi. Äiti pitää myös pukeutumisesta ja sisustamisesta. Välillä se stressaa tosi paljon – ja se näkyy.

allulasit2

Pieni taas – pieni on mahtava. Pieni on pikkuvanha ja tarkkaavainen, mutta samalla valloittavan viehättävä. Pieni saa ihmiset tanssimaan pillinsä mukaan ennen kuin sitä huomaakaan. Pieni on hauska, mutta saattaa vakavoitua hyvinkin nopeasti. Eikä sitä huijata – varsinkaan silloin, jos kyse on jäätelöstä. Pieni tarkkailee ja opettelee elämää, siinä missä äiti opettelee elämän selviytymiskeinojen opettamista.

Tässä me ollaan – pikkuperhe äidin silmien ja sydämen kautta.