Loman helmet

Minnean muruja -blogi haastoi Instagramissaan kaikki kertomaan oman lomansa kohokohdista. Ja mikäpä näin ihanana aurinkoisena päivänä olisikaan parempaa kuin palata vähän ajassa taaksepäin ja fiilistellä niitä loman hetkiä.

Meidän lomahan oli sillä tavalla erilainen normaalista, että asuttiin evakossa miun vanhempien luona koko loman ajan. Itse asiassa asutaan siellä kyllä vielä seuraavat 2,5 viikkoa. Evakosta johtuen pidin oman lomani heti kesäkuussa, mikä ei itelle oo millään tavalla se suosikki juttu. Tykkään pitää lomani vasta elokuussa, niin että se menee lomittain pienen koulun aloituksen kanssa.

Mutta mikäpä tässä! Kävin ostamassa lapsuuden kotini takapihalle riippumaton (jota ei kyllä ihan hirveästi sitten ole tullut käytettyä). Luin kirjoja ja syötiin jätskiä. Leikittiin ja olin uimavalvojana.

Loppujen lopuksi ei me edes taidettu tehdä mitään ihmeellistä – ei ainakaan niitä asioita mitä olin suunnittelut, kuten retkeä Porvooseen. Vietettiin aikaa perheen kanssa. Syötiin mansikoita ja lettuja koko porukalla. Käytiin Haanpään Kesäkahvilassa katsomassa alpakoita. Kirjoitin lauluja.

Käytiin ihanan kummipoikani äidin kanssa Puistojuhlassa katsomassa Yonaa, Asaa ja Pyhimystä. Oon tallustanut ympäri lapsuuden maisemia ja tutkinut vanhoja lempparipaikkoja. On istuttu satamassa ystäväni Aatselon kanssa ja puitu syntyjä syviä.

Oli melkeinpä täydellinen loma. Onneks siitä on vielä viikko edessä syyskuussa, kun lähdetään pienen kanssa tutkimaan Dublinia!

Mitkä on siun loman kohokohtia?

2 thoughts on “Loman helmet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s