Viimeisin…

blogihaaste

Vietän sunnuntaita yksin kotona ja mietin onnellisena miten ihanan hiljaista meillä on. Viikonloppu lapsuuden kodissa sisarien ja heidän lastensa kanssa on toki ollut ihana, mutta äänekäs.

Mietin mistä voisin kirjoittaa ja eteeni osuu jo aikoja sitten kiertänyt blogihaaste ”viimeisin”. Joten – miksikäs ei! Let’s do this!

Viimeisin viesti
Kilahti juuri ryhmä-Whatsappiin, joka koostuu vanhasta koulutusryhmästäni, nykyisistä ystävistäni. Koska kyseessä on GIF-animaatio, on sitä hieman hankala lähteä avaamaan.

Viimeisin ruoka
Söin vanhemmillani tortilloja juuri ennen kuin lähdin kotia kohti. Kohta varmaan olisi hyvä tehdä jotain iltapalaa.

Viimeisin itku
Öömmmm. Se tapahtui itse asiassa aikaisemmin tällä viikolla – tiistaina tarkemmin sanottuna. Aihetta en tässä vaiheessa voi sen enempää avata, koska kyseessä on salassapitovelvollisuuden piiriin kuuluva asia.

Viimeisin nauru 
Ehkä noin 30 minuuttia sitten, kun ystäväni Sonni koodasi meemin koskien Game of Thronesin katsomisesta pojan kanssa. Sanonta ”it’s funny because it’s true” osui kohdilleen tämän kanssa.

Viimeisin hermostuminen
Tänään porukoiden luona. Olin sanonut pienelle, että lähdetään heti ruuan jälkeen, mutta hän vielä arpoi jääkö yöksi Mukkilaan vai ei. Ärsytti.

Viimeisin ostos
Jos ruokaa ei lasketa, niin Vero Modan bloggaaja-illasta ostetut vaatekappaleet. Tuli hankittua muutamat housut, pari paitaa ja mekko pienelle.

Viimeisin muutos sisustuksessa
Hankin Ikeasta keittiöön hyllykokonaisuuden.

Viimeisin lukemani blogiteksti
ByVilman postaus Vertsun blogi-illasta taitaa olla viimeisin teksti minkä luin.

Viimeisin suunnitelma
Huomisaamun tassuttelu ihanan ystäväni kanssa taitaa olla viimeisin sovittu. Sen lisäksi tänään olen lyönyt lukkoon lounasajan sekä sopinut Kollaasin uudelle palaverille päivämäärän Jennin kanssa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s