Vahva nainen pienen sanoin

Millainen on vahva nainen?

Semmoinen, että se niinku ikävöi hirveästi, vaikka äitiä, kun vaikka sillä on ikävä. Niin se uskaltaa sit sanoa sen, että sillä on ikävä. Se ei niinkun salaa sitä, vaan uskaltaa sanoa.

Ja sit se auttaa, jos vaikka jotain kiusataan, niin se uskaltaa sanoa, että ei saa kiusata. Ja opettaa niitä kiusaajia olemaan kiusaamatta. Ja puolustaa muita.

Se kannustaa ja se – ei silleen voimalla, vaan sillä toisella tavalla on vahva. (Mistä tietää, että on silleen toisella tavalla vahva?) En oo ihan varma mistä sen tietää, mutta se niinkun tietää, että se uskaltaa sanoa ja sen ystävät kertoo sille, että se on ystävällinen. Niin kun se on kiltti, ystävällinen ja auttaa, niin siitä se tietää.

Mitä se vahva nainen tekee?

Se puolustaa muita ja sitten se on aika monen tyypin ystävä. Se tekee sitä mitä päivisin sen pitää tehdä, mut sen lisäks se auttaa muita ja puolustaa. (Millä tavalla voi auttaa muita?) No jos joillain on tosi kova ikävä äitiä, niin se voi sanoa, että ”älä huoli, sie näät sen äidin ihan kohta. Tai voit soittaa tai laittaa viestiä.”

No mites se vahva nainen, voiko se itkeä?

Voi. Jokainen voi itkeä!

No mitä luulet, ootko sie vahva nainen?

No ilman äitiä en. (Mitä tarkoitat?) No äiti on vahva nainen ja se auttaa miuta olemaan vahva. Äiti on ite vahva nainen, niin se niinkun on äiti ja jokaisen lapsen mielestä niiden äidit on vahvoja. Ne osaa auttaa, kun ne on niin läheisiä. Äiti osaa auttaa kaikissa harmillisissa tilanteissa ja se sellaiset auttaa olemaan vahvoja myöhemmin.

No mitä sie sanoisit sellaisille ketkä haluaa kasvaa vahvoiksi naisiksi?

Että teidän pitää uskaltaa sanoa teidän tunteita ja olla iloisia. Ja te saatte itkeä. Jos teistä tuntuu pahalta, niin voitte pyytää äidiltä aina apua.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s