Softrend: käsityötä rakkaudella

Kaupallinen yhteistyö

Huonekaluja käsityönä 21 vuoden kokemuksella. Kuulostaa täydelliseltä! Ja aikalailla täydellinen olikin näkymä, joka meitä kohtasi, kun astuimme theWHAT -blogin Jasmiinan kanssa Softrendin Punavuoressa sijaitsevaan liiketilaan.

Ovesta astuttaessa sisään avautui lämmin, industriaalinen tila, jossa toden totta riitti katsottavaa ja ihailtavaa. Sohvia, jotka kutsuivat istumaan, pöytiä, joiden pinnalla kuljettaa kättä. Värien harmoniaa sekä tarkkaan harkittuja leikittelyjä niin väreillä kuin kankaillakin. Hauskoja hintalappuja, joita oli ilo lukea.

Softrend rantautui Suomeen vasta pari vuotta sitten, mutta Virossa se on toiminut jo 21 vuoden ajan. Perheyritys tekee huonekaluja käsityönä Virossa ja toimittaa tuotteensa mm. Suomeen. Tarjolla on sohvia, sänkyjä, hyllyjä sekä pöytiä – tarjolla on ratkaisu kodin jokaiseen huoneeseen. Unohtamatta tietenkään jälleenmyytävänä olevia piensisustusmerkkejä, jotka pääasiassa ovat tanskalaisia.

Parasta Softrendissä on monipuolisuus. Jokaisen sängyn tai sohvan voi saada verhoiltuna juuri omaa kotia varten – kangasvalikoimassa on tarjolla yli neljä tuhatta erilaista kangasta. Valikoima on koottu eri valmistajilta ja se pitää sisällään eri materiaaleja ja värejä – vaihtoehtoja on todellakin lukemattomia. Tämän lisäksi itse tuotteita on mahdollista saada useassa eri koossa. Miellyttääkö malli? Ihanaa! Nyt vain valitset koon ja kankaan! Tuotteen hinta vaihtelee valitusta mallista sekä kankaasta riippuen. Kankaita on tarjolla kuudessa eri hintaluokassa: 1 on halvin ja 6 kallein.

Eläinkoteihin suositeltu kangas löytyy hintaluokasta 2. Sen on testattu olevan ensiluokkainen esimerkiksi kissatalouksiin, sillä se on tarpeeksi tiheään punottu, ettei kissankynnet pääse tekemään tuhojaan kankaalle.

Joten eläintalouksien ei tarvitse huokaista syvään, että ei saateri – mammonaa on maksettava. Ehei! Paras ratkaisu löytyy toiseksi alimmasta hintaluokasta!

Erilaisia kankaita hypistellessä Johanna Hein, Softrendillä työskentelevä sisustussuunnittelija, kertoo yrityksen jälkihoidosta: tuotteita saatetaan uudistaa vuosikymmenten jälkeen verhoilemalla, mutta kokonaan uutta sohvaa ei ole tarvinnut lähteä hankkimaan. Käsintehty tuote on pysynyt asiakkailla hyvänä 20 vuotta. Jos lähdetään laskemaan 2000 euron sohvalle hintaa käyttövuosittain, niin hintaa tulee 100€/vuosi. Softrend järjestää tuotteelle kuljetuksen: kuljettajat tuovat ja kasaavat tuotteen sekä vievät mukanaan roskat. Asiakas saa valmista kotiin. Toimitusaika tuotteelle on n. 5-6 viikkoa, sillä tuotteita ei tehdä valmiiksi varastoon, vaan vasta asiakkaan tilauksesta. Miksi? Koska sie asiakkaana saat itse valita tuotteen kankaan, koon ja jalat. Turhaan sitä on ennakkoon lähteä tekemään tuotteita, joiden vahvuus on nimenomaan asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin vastaaminen. 

Myös sänkyihin saa verhoilun valitsemallaan kankaalla.
Osan sängyistä saa nostettua ja alta löytyy kätevä säilytystila!

Entäs mie? Vuonna 2017 kävin ensimmäisen kerran Vaasassa ja rakastuin hotelli Royalin sänkyihin. Mietin, että jos ikinä löydän yhtä ihanan sängyn, niin en kävele onneni ohi. (Toki mietin myös erilaisia keinoja salakuljettaa Royalista huoneen sänky kotiin, mutta valitettavasti auto osottautui liian pieneksi.) Ja mikäpä miuta odotti Softrendillä! Miun unelmien sänky! Ja koska oman sängyn uusiminen on sattunut pyörimään miun takaraivossa jo vain vajaat 5 vuotta, niin nyt päätin tarttua tuumasta toimeen! Ja kuinkas kävikään – perjantaina 22.2.2019 miun makuuhuoneeseen tuodaan miun unelmien sänky! Saa nähdä päästäänkö sittenkään lähtemään Kuubaan, kun saatan jumiutua sänkyyn sen sijasta!

Kuvan värikkäät tyynyt ovat saatuja.

Niinpä, jos siun mielessä on muhinut ajatus uuden sängyn hankkimisesta, niin nyt on aika tarttua toimeen! Softrendin käsintehdyt sängyt ja ammattitaitoinen palvelu nimittäin tekevät unille käymisestä uskomattoman helppoa! Ja mikä parasta tarjolla olisi pikkuhyvää alennuskoodin muodossa. Koodilla PIKKU saat 5% alennuksen maaliskuussa 2019 aikana tehdystä sänky- ja patjaostoksesta! Sillä ei niinkään ole väliä, että teetkö tilauksen sähköpostitse, puhelimitse tai käymällä itse liikkeessä! Muista mainita koodista jo tilaushetkellä, sillä jälkeenpäin sitä ei ole enää mahdollista ujuttaa mukaan ostokseen.

Joten ei muuta kuin ostoksille. Myö kuitenkin vietetään 1/3 meidän elämästä sängyssä – eiköhän pidetä huoli siitä, että se on varmasti kunnollinen! 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s