Blogi-ilta Jyväskylän Hehkussa

Johan siitä on kerennytkin tovi vierähtää, mutta goodie bagin tuotteet ovat päässeet hyvin käyttöön. Joten johan niistä uskaltaa jo jotain kirjoittaakin. Hehkun ilta alkoi klo 19 Jyväskylän Forumin tiloissa. Meitä oli siellä vastassa myymäläpäällikkö Leena tiiminsä kanssa. 

Ilta alkoi vitamiinivesi-alkumaljalla ja jatkui, kun henkilökunta esitteli tuotesarjoja, joita myöhemmin löytyi ihanista lahjakasseista, joiden kanssa tassuteltiin kotiin. Tarjolla oli myös käsihoitoa ja toki henkilökunta auttamassa meidän omien ostostemme kanssa. 

Ensimmäisenä täytyy sanoa, että olipa muuten uskomaton henkilökunta! Mie sain ainakin niin hyvää palvelua, ettei mitään järkeä. Siellä etsittiin yhdessä miulle uutta BB-voidetta, mikä ei ole helpoin homma. Mie oon nimittäin hankala BB-asiakas. Voiteen täytyy peittää, mutta se ei saa olla yhtään liian meikkivoidemainen – unohtamatta tietenkään sitä, että mie oon valkoisempi kuin mitä yleensä tarjolla olevat vaihtoehdot ovat. Ja niin vaan sieltä löytyi BareMineralsilta Complexion Rescue. Voide, joka kosteuttaa, suojaa ja tasoittaa. Täydellisen helppo miulle, jonka aamut ottavat yleensä suhteellisen lentävän lähdön, koska jumiudun istumaan kahvikupin kanssa sängyn reunalle suhteellisen usein. 

BB:n lisäksi miulle tarttui mukaan naaman puhdistuspakkaus, silmän ympärysvoide, kuorinta-aine ja vähän muita pikku juttuja. Lempparini on kyllä tällä hetkellä Dermalogicin silmän ympärysvoide. Vaikka tuubi oli kallis, niin turhaan rahat eivät menneet – mömmö toimii. Miun toinen lemppari on BP Hairin shampoo, jonka Hehku lahjoitti. Shampoo on tarkoitettu pitkille ja käsitellyille hiuksille. Omani eivät kovin pitkät ole, mutta käsitellyt kylläkin. Shampoo jättää miun hiukset ihanan tuntuisiksi. 

Jonkin verran on vielä tuotteita kokeilematta – niin kuin esimerkiksi yläpuolellakin näkyvä huulipuna. Hehkun henkilökunnalle täytyy ehdottomasti vielä osoittaa iso kiitos ihanasta illasta ja ihanista tuotteista, joita saatiin kotiin testattavaksi. 

Kiitos!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s