Keskustan kirppis – aarreaitta keskellä kaupunkia

Keskustan kirppis

Kaupallinen yhteistyö: Keskustan Kirppis

Istun läppäri sylissä kotona. Selain on auki, WA laulaa taustalla, ja mie lueskelen Keskustan Kirppiksen nettisivuja. Luettuani neuvoja siitä minkälaisia tuotteita myyntiin kannattaa tuoda, joista on kattava kuvaus etusivulla. Klikkaan varaamaan pöytää. 

Luon itselleni käyttäjätunnuksen ja alan varaamaan pöytää. Ihmettelen. Sivustolla on selkeästi esitelty pohjapiirrustus myyntipöytien sijoittelusta, mikä on äärimmäisen hyvä, sillä myyntipaikkoja on reilusti yli 200. Omani ei osu parhaalle mahdolliselle paikalle, mutta sinne olisikin joutunut jonottamaan viikkoja. Keskustan Kirppiksen pöydät ovat nimittäin haluttuja. 

Saan pöydän varattua – myyntiaikani on kaksi viikkoa. Maanantaina 3.12.2018 ennen klo 17 pitää olla tavarat haettuna pois. Tai no toivon toki, ettei ole mitään tavaraa poishaettavana. Katson vieressä olevaa vaatekassia. Olen laittanut hinnat ylös jo muistivihkooni.

”Haluamme olla Jyväskylän paras kirpputori!”

Keskustan Kirppiksen nettisivut, 23.11.2018

Nyt vain tarvitsisin hintalappuja. Hetkinen! Täällähän pystyy hinnoittelemaan jo valmiiksi tuotteet ja käydä vain hakemassa hintalaput kirpparilta! Nerokasta! Ja niin helppoa! Näpyttelen tuotenimet hintoineen listaan ja painan sen olevan valmis. Nyt kun enää vain käyn hakemassa hintalaput Kirpparilta ja laitan ne tuotteisiin kiinni, niin on valmista!

Käyn perjantaina pienen kanssa katsastamassa meidän pöytää. Se on aika tyhjä – täytyy yrittää viikonlopun aikana viemässä sinne lisää. Pyydän lisää hintalappuja, sillä alennan Liu Jo:n käsilaukun hinnan eräälle rouvalle. Myöhemmin tajuan, että osa tuotteistani on varmaan ”löytönurkassa”, koska olen laittanut hintalaput vammaisiin paikkoihin. Tarvitsee tarkistaa asia, kun käyn viemässä lisää tavaraa. 

Miusta on ihanaa, että näen myydyt tuotteet suoraan Keskustan Kirppiksen sivuilta. Saldo on vielä tänään pieni. Mutta tavaraa Kirppiksellä on paljon ja miun tuotteet ovat selkeästi hintavampia. Alensin niiden hintoja normaalista pyynnistä, mutta en siltikään varmasti tarpeeksi. Merkkituotteita niistä suurin osa kuitenkin ensimmäisestä satsista oli. 

Keskustan Kirppiksellä homma toimii – henkilökunta on iloista ja avuliasta. Ei paljoa tartte ujostella, jos tulee tarve kysyä tai varmistaa jotain. Tavaraa ei ole mennyt niin hyvin kaupaksi kuin toivoin, mutta eipähän tässä päiviäkään ole vielä takana kovin montaa.

Onko siulla jo kokemuksia Jyväskylän uudesta kirppiksestä? 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s