Karkumatka Kööpenhaminaan

Vaikka mie rakastan miun työtä, niin joskus tuntuu siltä, että on pakko saada breikki. Ihan muutaman päivän irtiotto – mahdollisuus hetkeksi unohtaa kaikki ne tehtävät asiat ja keskittyä vain omaan napaan. Varsinkin, kun itse olen sen verran pönttö, että oon tavoitettavissa 24/7. Jos joku soittaa tai laittaa viestiä, mie vastaan – ainakin jos oon hereillä. Niinpä päätin, että me otetaan pienen kanssa jalat alle ja karataan pidennetyksi viikonlopuksi Kööpenhaminaan.

Niinpä pakattiin pienen kanssa laukut erään työmatkan jälkeen ja hypättiin autoon. Ajettiin lentokentälle ja suunnattiin nenämme kohti Kööpenhaminaa ensimmäistä kertaa kummankin meidän elämässä. Normaalia matkasuunnittelua ei oltu keretty tekemään – tiedettiin vain, että jo traditioksi muodostunut Hard Rock Café -illallinen ja nalle on reissun aikana tehtävä. Sekä olin luvannut pienelle, että käydään tivolissa. Kaikki muu oli vielä suurta mysteeriä.

suihkulahteella

Meidän reissu Köpikseen oli jotain mitä oltiin kaivattu pienen kanssa jo jonkin aikaa. Karkasin tällä viikolla myös Pölvästin luokse. Sinne humahti perjantaipäivä. Välillä on äärimmäisen tärkeätä tiedostaa niitä omia tarpeita ja etsiä keinoja, joilla elvyttää arki uuteen uskoon. Me ollaan niin äärimmäisen kangistuneita omiin kaavoihimme ja sääntöihimme. Ja silloin helposti arjesta tulee puuroa, jota pyörittää työt – ja vaikka me vietetään valtaosa meidän hereilläolo-ajasta töissä tai koulussa, ei sen pitäisi olla se elementti, joka pyörittää meidän elämää. Mutta niin helposti se valuu siihen.

Pitäisi keskittyä enemmän siihen, että ei antaisi oman ajatusmaailman valua siihen ”työmoodiin” vaan keskittyisi siihen mikä on oikeasti tärkeätä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s