Iloinen lastenvaateliike sai jatkoaikaa!

Tämän piti olla alunperin Iloisen lastenvaateliikkeen viimeinen aukioloviikko. Mutta! 2.9. Instaan pamahti tieto, että kauppa jatkaa vielä 23.9.2018 asti! Kyllä meillä taasen hihkuttiin! Avajaisten jälkeenhän ei tämä mamma ole kerennyt kaupassa käymään – joka muuten sijaitsee Forumin 1. kerroksessa, vanhassa Pentikin liiketilassa – mutta toivoa siis vielä on!

Mikä on miun lempijuttu Iloisessa lastenvaateliikeessä? Design. Ihana pop up-liike tarjoaa nimenomaan designia lapsille ja kotiin. Sekä tietysti myös vähän aikuisillekin. Miusta on ihanaa, että Iloisen lastenvaateliikkeen yrittäjät ovat tuoneet yhteen niin monta niin päheetä merkkiä saman katon alle. Se mikä on sääli, on se, että näistäkin merkeistä suurin osa ei enää valmista pienelle sopivan kokoisia vaatteita.

kiddow

Täytyy myöntää, että ostin ennakkoon yhden pienen pienen bodyn. Se, kuka lisääntyy ensimmäisenä miun lähipiiristä, on tämän bodyn onnekas voittaja. Meillä on myös ostettu ihana ”ei mainoksia” -tarran ulko-oveen Iloisesta Lastenvaatekaupasta – nyt kun joku vain laittaisi sen oveen.

Joko sie oot käynyt Iloisessa Lastenvaatekaupassa? Mikä oli siun lempparijuttu?