Kauhea, ihana rakkaus

Mie tapasin miehen – nimettäköön hänet nyt Pölvästiksi – loppukesästä. Hän on hauska, valloittava ja lämmin. Ja mie rakastuin häneen nopeammin kuin ajattelin, että on edes mahdollista rakastua toiseen ihmiseen. Aivan totaalisen järjetöntä. Mie istuin autossa ja kerroin miten haluan mennä New Yorkiin Procellin liikeeseen ja hankkia itelleni aidon 90-luvun rap-paidan. Siitä seurannut reaktio varmistin sen, että olin myyty. Siinä meni vajaa 24 tuntia. Toki silloin ajattelin, etten kuule hänestä enää ikinä. Olin väärässä.

Olisi ihanaa sanoa tähän väliin, että siitä päivästä lähtien he elivät elämänsä onnellisena loppuun asti. Mutta koska elämä ei olekaan Disney-elokuvaa (sääli), niin takana on ollut paljon itkua, huutoa ja riitoja. Massiivisia mokia miun osaltani ja niiden hyvittelyä. Kymmeniä anteeksipyyntöjä, mutta ei vielä anteeksiantoa. Ei ainakaan kokonaista sellaista. Mikä oli tiedossa – kun pettää toisen luottamuksen ei sitä saa takaisin nopeasti. Pitää olla vain kiitollinen siitä, että on saanut mahdollisuuden yrittää saada se takaisin.

IMG_5445

Viime aikoina mie oon miettinyt pääni puhki, että minkä takia mie en voi antaa itseni olla onnellinen tämän ihmisen kanssa, jonka olen löytänyt. Minkä takia miun on pakko tökkiä häntä ja ärsyttää. Lietsoa tappelua – miksi miun on pakko yrittää saada hänet lähtemään? Vastaus on äärimmäisen yksinkertainen: hänellä on kaikki avaimet miun sydämeni rikkomiseen ja se pelottaa miuta.

Mutta vaikka hänellä on mahdollisuus rikkoa miut, niin samalla hänellä on kaikki avaimet siihen, että mie olisin onnellinen. En ymmärrä miksen pysty keskittymään siihen, vaan mie jatkuvasti odotan sitä hetkeä, että tämä ihminen lähtee. Ja tämän pelon myötä mie kyllä melko hyvin suolaan itse itseni. Ironista, sanoisin. Ehkäpä jo menee vähän tragikoomisen puolelle.

Siun sylissä mie oon kotona. Vaikka oonkin vittumainen ainakin joka päivä. Mut toivottavasti se, etten oo vittumainen koko päivää, saa siut jaksamaan miun kanssa.

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s