Miusta on ihanaa, kun sie oot tommonen

Niinpä niin – niin se miulle sanoi, kun tassuteltiin kotiin läheiseltä uimarannalta. Pikauinti kestikin puolituntia, kun mie katsoin pienen polskintaa. Naurettiin, höpöteltiin, kuunneltiin läheisen veneilijän musiikkia. Höpöteltiin muiden uimareiden kanssa.

Sitten lähdettiin kotia kohti. Pieni otti miuta kädestä ja totesi: ”Miusta on ihanaa, kun sie oot tommonen äiti.” Oli muuten ehkä kauneinta mitä miulle on ikinä sanottu. ”Miustakin on ihanaa kun sie olet tommonen tytär.”

Niinpä käveltiin käsi kädessä kotiin, naurettiin ja pieni kertoi tarinaa päivästä, jolloin he olivat unohtaneet avaimet kotiin. Myöhemmin vielä mietin, että jestas – onpa miulla tosiaankin siisti tytär.

ranta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s