Millainen olisi siun unelmapäivä?

Mie nukkuisin aamulla pitkään – ei tarvitsisi herätä kelloon. Saisin vaan nousta sitten kun tuntuisi hyvältä. Mie keittäisin kahvit ja joisin ne rauhassa. Kun mie olisin valmis omien aamuhommieni kanssa – meni niihin sitten miten pitkään tahansa, me mentäisiin pienen kanssa retkelle.

Millaiselle retkelle? Me aloitettaisiin Kuokkalan kartanosta, koska se on meidän kesäperinne. Yritettiin muuten mennä sinne Helatorstaina, mutta kiinnihän se oli. Syötäisiin kakkua ja juotaisiin kahvia sekä limpparia. Kierreltäisiin kartanon tiluksia ja käytäisiin kattomassa onko ponit edelleen läheisellä laitumella. Viime kesänä niitä ei kyllä enää ollut, että toivoa ei taida tällekään kesälle olla.

kakku.jpg

Sitten me tultaisiin kotiin syömään ja mie saisin nukkua päiväunet. Päiväunien jälkeen mentäisiin piknikille ”isojen tyttöjen” kanssa. Tai ravintolaan ja sen jälkeen jonnekin puistoon… tai rannalle. Päivään kuuluisi paljon naurua ja rakkautta.

Miten miun täydellinen päivä loppuisi? Kun viimeinkin oltaisiin tultu kotiin, niin pieni menisi nukkumaan, mie ottaisin lasin viiniä ja soittelisin parvekkeella ukulelea. (Uutukainen hankinta – osaan ainakin 3 kappaletta hyvin ja 2 melko huonosti.)

 

Millainen olisi siun unelmapäivä? 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s