Mie sisustajana

Mie rakastan kauniita asioita, se ei ole mikään salaisuus. Ja mie rakastan miun kotia sekä sitä, kun se on kaikessa täydellisyydessään kuvaa miuta. Toki yleensä meillä on käynnissä niin kaamea sekasorto, ettei tämä toteudu, mutta niinä harvinaisina hetkinä, kun sekasorto on taltutettu ja koti henkii ulospäin miun persoonaa, en voisi olla onnellisempi.

Paljon miun sisustuksesta rakentuu kirjojen ympärille. Mie rakastan tarinoita – niinpä mie rakastan kirjoja. Muotikirjat sijoittuu vielä aivan erityiseen paikkaan miun sydämessä, niinpä ne näkyvät erityisen paljon meillä kotona sisustuksessa.

fullsizeoutput_4b2

Millainen sisustaja mie sitten olen? Levoton. Kokeilunhaluinen. Utelias. Yksi suurimmista sisustussaavutuksistani oli ujuttaa ostoskärryt olohuoneeseeni niin, että osalla ihmisistä meni useampi tovi, ennen kuin tajusivat, että meidän olohuoneessa on tosiaankin ostoskärryt. Miksi meillä on ollut ostoskärryt? En tiedä. Eräänä päivänä ne vaan ilmestyivät.

Joku on joskus kysynyt, että mistä miun ideat tulevat – mikä sai irroittamaan sängystä jalat ja nukkua patjalla lattialla? En tiedä – en tosiaankaan osaa vastata. Se vain tulee, että nyt mie haluan kokeilla tällaista. Ja miehän kokeilen. Miun vaatehuoneen vaaterekit on rakennettu metalliputkista ja minttupastillirasioista. Voin sanoa, että siinä jo kaupankin myyjä ihmetteli, että ootko sie nainen tosissasi. Ja olinkin!

fullsizeoutput_4ae

On jotenkin todella hankala yrittää kuvailla millaista meillä kotona on. Se on sekasotku vähän kaikkea – ihan niinkuin mie.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s