Iltasatuja kapinallisille tytöille

iltasatuja kapinallisille tytöille

Yhteistyössä Kustantamo S&S

Se tuli miuta vastaan kirjakaupassa. Kirjakauppa on miun turvasatama – siellä kuolemattomien keskellä on jokin, joka saa miut onnelliseksi. Se tuoksu, paperin tuntu, tarinat. Kävelin sen ohi ja sen nimi kiinnitti miun huomion – ”Iltasatuja kapinallisille tytöille”. Selailin sitä ja miun oli pakko saada se. Kirjassa on 100 tarinaa vaikuttavista naisista – mikäpä olisi inspiroivampi lisä kahden naisen perheen kirjahyllyyn?

Iltasatuja kapinallisille tytöille on loistavasti kirjoitettu. Naisten tarinat ovat kirjoitettu lyhyesti ja ytimekkäästi – niin, että jopa 9-vuotias jaksaa lukea niitä. Ja hän on lumoutunut. Lumoutunut naisista, jotka ovat olleet vaikuttavia – jokainen omalla tavallaan ja omassa ajassaan.

 

Kirja, jota et tiennyt kaipaavasi

Iltasatuja kapinallisille tytöille

Maailma on julma – oltiin myö sitten minkä ikäisiä tai taustaisia tahansa. Se on julma meille kaikille, vaikkakin eri tavalla. Onhan jokainen meistä kuitenkin yksilö ja kohtaa omat vaikeutensa. Jokainen meistä kaipaa välillä muistutusta siitä, että jos jotain haluaa, niin sen eteen pitää tehdä töitä. Ja vaikka ei heti onnistukaan, niin eyes on the prise!

Sata onnistumista inspiroi – niin aikuista kuin lasta. Me ollaan pienen kanssa luettu kirjaa yhdessä ja keskusteltu näistä naisista, jotka ovat tehneet elämästään merkittävän. Vaikka muut ovat sanoneet, ettei se olisi mahdollista. Hyvä muistutus aikuiselle, erinomainen opetus lapselle.

 

Pssssst! Huomenna on Naistenpäivä ja voimakkaiden naisten kunniaksi arvotaan Kollaasin lukijoiden kesken yksi Iltasatuja kapinallisille tytöille -kirja!

 

 

 

3 thoughts on “Iltasatuja kapinallisille tytöille

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s