Häät osa 2: Häämessut

Kaupallinen yhteistyö

17.2.2018 Jyväskylän Paviljonki täyttyi hääpareista sekä heidän tukijoukoistaan. Sinnehän myökin suunnattiin ihanan morsiamen ja hänen sisarensa kanssa. Myö oltiin messuilla jo heti klo 10:00, kun messualue avattiin.

Mie olin sopinut meikkitaitelija Nina Piippasen kanssa, että hän tekee morsiamelle häämeikin messuilla. Meikkaus oli sovittu klo 10:15, joten myö napattiin kahvit ja lähdettiin etsimään Pinka Oy:n pistettä, jossa Ninan löytyisi.

meikki2

Nina Piippanen on maailmallakin työskennellyt meikkitaiteilija, joka loihti meidän morsiamen kasvoille häämeikin pääasiassa luonnonkosmetiikkaa käyttäen. Nina tarjoaa muun muassa häämeikkejä seurueille – yhden henkilön meikkaukseen menee suurinpiirtein tunti. Nina on naurava persoona, jolta ei juttu lopu kesken.

Hän kertoo meikatessaan miten ihon saa näyttämään hyvältä häämeikissä. Iho tulee jättää kuulaaksi, niin se näyttää hyvältä ja luonnolliselta. Luonnonkosmetiikka kestää päivän ajan ihan yhtä hyvin kuin synteettinen kosmetiikka.

Meikkauksen jälkeen Nina vielä varmistaa, että onhan morsiamella kaikki hyvin. Toivooko hän meikkiin jotain muutoksia vai onko kaikki hyvin. Pienen keskustelun jälkeen hymyilevä morsian nousee tuolista… Vain istuutuakseen siihen uudestaan – nimittäin on kampauksen aika!

Hiuspiste Afrodite tekee messuilla pikakampauksia ja myö ollaan saatu myös aika! Pinka Oy ja Hiuspiste Afrodite sattuvat nimittäin messuilla olevan vierekkäin. Niinpä morsian istuu taas tuoliin ja alkaa keskustelemaan millaisen hääkampauksen hän toivoisi saavansa. ”Jotain rentoa.” Niinpä Laura alkaa hommiin.

Samalla kuin morsiamen tukkaa laitetaan, puhuu hän lakimiehen kanssa avioehdosta. Laura työskentelee keskittyneesti ja mie tuijotan kuinka näppärästi kihartimen avulla hiukset muuttuvat rennoksi nutturaksi.

hiukset

kampaus

leidit

Mitäpä muuta Paviljonki tarjosi messuvierailleen?

Kun morsiamen meikki ja kampaus oli saatu kuntoon, niin lähdettiin kiertelemään messujen tarjontaa. Ja sitähän oli – niin herkkuja kuin juhlapaikkoja, koruja sekä kukka-asetelmia. Messuilla on myös piste, jossa voi sovittaa häämekkoja. Myö tyydytään vain katselemaan ja keskustelemaan tulevasta mekosta.

Käydään moikkaamassa Hannan Kakut -yrityksen Hannaa, joka leipoi arvontaa varten pikkuleipiä. Kierrellään, maistellaan sekä nauretaan. Yritetään löytää sormusarvontaa, mutta huonolla menestyksellä. Mie ostan myös herkkuja kotiin viemiseksi Minna Bakesin pisteeltä – pieni on ansainnut macaronsseja.

Lopulta, tuntien messuilun jälkeen, lähdemme messuilta. On ollut hauskaa – ja morsian sai kullanarvoista tietoa avioehdosta, mie testamentin kirjoittamisesta. Tämän lisäksi onnistuneesta päivästä iso kiitos kuuluu Pinka Oy:n Ninalle, Hiuspiste Afroditen Lauralle sekä Suomen Häämessuille. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s