Häät osa 1: Hääpalaveri

Ettei tule väärinkäsityksiä, niin sanottakoon heti alkuun, ettei hääpalaveri ollut omani. Huhu kun kertoo, että kun menee naimisiin, niin pitäisi olla joku jonka kanssa sen liiton solmii. Miulla ei ole, mutta miullapas on ihanaakin ihanampi ystäväpariskunta, jotka on löytäneet toisensa! Se tapahtui eräänä hämyisenä iltana, johon en liittynyt mitenkään. Vaikka se sarkasmilta kuullostaakin.

Puhuin eräänä päivänä Minna Bakesin yrittäjän, Minnan kanssa puhelimessa. Mie halusin yllättää pariskunnan ja puheeksi nousi hääpalaveri. ”Joo! Järjestetään semmoinen!” Aluksi mietin juonittelevani tulevan aviomiehen kanssa, mutta sitten aloin epäilemään, että osaako hän kuitenkaan pitää salaisuutta. Niinpä juonittelin itsekseni. Puhelumme jälkeen lähetin Minnalle kakkuvaihtoehdot, joita toivon hääpalaverissa maisteltavan. Valitsen Red Velvet Caken sekä suklaa-vanilja-suolakinuskin.

limsapullot

Käsken pariskuntaa varaamaan miulle yhden lauantai-iltapäivän ja ilmoitan hakevani heidät autolla. Mutta sen enempää en suostu kertomaan heille mihin olemme menossa.

 

Hääpalaveri

Täytyy myöntää, että miuta vähän jännittää. Jännittää mitä pariskunta tykkää ja miten palaveri sujuu. Tai oikeastaan, että edes mitä tapahtuu hääpalaverissa, koska mie en tosiaan ikinä ole ollut sellaisessa.

”Eiiiiiikääää me mennään sinne kakkumaisteluuuuun!!!!!!!!!”

morsian

Ollaan vähän ajoissa, mutta hymyilevä Minna ottaa meidät vastaan nauraen ja pistää kahvia tulemaan. Minna Bakesin tilat sijaitsevat Tölskässä, johon keskustasta ajaa autolla noin kymmenisen minuuttia. Pienen kahvilan takana on leipomo, jossa Minnan ihanat herkut valmistuvat.

kahvi2

Minna tarjoilee meille kahvia ja ensimmäiset palat kakkua. Aloitamme maistelemaan Red Velvet Cakea, punaista kakkua, joka maistuu taivaalliselle. Samalla Minna kyselee tulevista häistä – montako vierasta on kutsuttu? Millaista teemaa on ajateltu? Sekä hän kertoilee millä tavalla erilaisia kukkia voi hyödyntää kakun koristelussa.

Siirtyessämme seuraavaan kakkuun esittelyssä on häistä tehty Pinterest-taulu. Minna nyökyttelee ja kertoo mielipiteitään. Pariskunta kuuntelee ja mie – mie syön kakkua. Keskustelu pyörii häiden ympärillä ja kahvilan tilan täyttää nauru.

kakku

Tunti on kulunut ja on aika lopetella palaveri. Minna ja pariskunta sopivat ottavansa yhteyttä vielä lähempänä hääpäivää. Vielä on matkaa häihin, mutta suunnitteleminen on aloitettu. Kävelemme autolle ja pariskunta kiittelee. Kakut olivat hyviä, Minna oli ihana ja ideoita sateli kakusta. Mukana on vielä paketilliset cupcakeja ja kakkupalojen loput. Tämä oli hyvä.

 

Kiinnostuitko?

Minna Bakes on mukana Jyväskylän häämessuilla. Kannattaa ehdottomasti tulla paikalle juttelemaan, varaamaan aikaa ja sekä vinkkinä kerrottakoon, että paikalla on myös messutarjouksia!

Lisää hääkakuista ja niiden trendeistä tulossa vielä seuraavassa osassa!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s