Ja niin syntyi Kollaasi

Tapasin melkein kaksi vuotta sitten tytön. Hän ilmoitti, että jos joku meistä tarvitsisi kuvaajaa, niin hän voisi ottaa meistä kollegabloggaajista kuvia. No miehän tartuin tilanteeseen, vaikka hirvitti. En ole hirveän hyvä kameran edessä. Olo on luonnoton ja kiusaantunut. Pelottaa aina, että kuvat on ihan kaameita, eikä niistä ole hyötyä kenellekään.

Niinpä tapasimme syksyisenä aamuna tienvarsikahvilan parkkipaikalla. Jännitti niin saateristi – uusi ihminen ja uusi tilanne. Siellä sitä kekkuloitiin sitten ulkona ja naurettiin yhdessä. Irvistelin ja tämä tyttö kehui miten kaunis hymy miulla onkaan. Kun lähdin kotiin, olin syväjäässä, mutta onnellinen. Miulla oli ollut uskomattoman hauskaa.

Kuva: Jenni Oranen

Myöhemmin tämä tyttö kysyi, että voisinko tulla malliksi uudestaan. Olin salaa tosi otettu, koska kukaan ei ikinä ollut pyytänyt miuta malliksi yhtään mihinkään. Kyllä sai meikäläinen boostausta itseluottamukseen!

Meidän kuvaushetkien aikana aloin miettimään, että onpa muuten mahtava tyttö! Ihan superhauska ja mukava. Meidän arvomaailma kohtasi ja miulla oli aina niin hyvä mieli kun lähdin kotiin. Poskiin yleensä sattui kaikesta siitä nauramisesta.

Niinpä siitä alkoi muotoutua jotain syvempää. Alkoi viestittely – omasta päivästä kertominen, harmitusten ja hauskojen juttujen jakaminen. Kysyttiin toiselta apua, kun oli tarve. Eikä koskaan tarvinnut ujostella, että onko joku ajatus tyhmä vai ei. Sitä sai ihan rauhassa olla juuri sellainen kun on. Miun ei tähänkään päivään mennessä ole tarvinnut miettiä, että sanoinkohan nyt jotain tyhmää. Koska jos sanoin, niin ei se haittaa. Sen päälle on naurettu yhdessä ja jatkettu eteenpäin. Ei varmaan tule kenellekään yllätyksenä, että tyttö, josta puhun on Jenora Designin yrittäjä Jenni. Jennin blogia pääset lukemaan tästä.

myrskis
Kuva: Jenni Oranen

Eräänä päivänä sitten syntyi idea ja myö alettiin makustelemaan sitä. Mitä jos tehtäisiin ikioma yhteisö? Ikioma yhteisö meille, jotka ei ehkä ihan sovita siihen perinteiseen kaavaan. Tai no – väliäkös tuolla, vaikka sopisikin. Ja niin Kollaasi sai alkunsa.

Kollaasin sivut
Kollaasi Facebookissa
Kollaasi Instagramissa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s