Minä olen suvaitsevainen, mutta…

suvaitsevainen

MINÄ olen suvaitsevainen… mutta olen kyllä huomannut, että yksinhuoltajaäidit on joko kauheita läskejä tai sitten superkuumia fitnessbimboja. ”No mitä voi olettaa, kun tekee teininä lapsia jonkun elämäm koululaisen kanssa?”

MINÄPÄS olen suvaitsevainen… Mutta ammattiopistossa opiskelee ainoastaan elämäm koululaiset, joilla ei edes ole mitään haluja päästä elämässä eteenpäin. Ja siis miksi mennä ammattikorkeakouluun? Ai niin! Eihän ne rassukat edes pääse yliopistoon. Elämäm koululaiset…

Kuulkaapas nyt! MINÄ olen suvaitsevainen. Ja kaikessa suvaitsevuudessani olen sitä mieltä, että lävistetyt naiset ovat mälliämpäreitä, eikä heillä ole minkäänlaista ihmisarvoa. Eihän ne edes tajua pitää jalkoja yhdessä. ”No mutta onneksi ne on sentään tajunneet merkata ittensä, niin tietää kiertää kaukaa.”

Suvaitseva = salliva, vapaamielinen, avarahenkinen, tolerantti.
Sivistyssanakirja

Menetin uskoani ihmiskuntaan. Ihanko totta tämä katsotaan suvaitsevaisuudeksi? Vilkaistaan ihmistä ja päätetään sillä vilkaisulla onko ihminen roska vai ei? Ja ihanko totta kaikki yksinhuoltajaäidit on tehneet lapsensa teini-ikäisinä ”huonon puolison kanssa”? Ajattelemattomasti?

Hyvät ihmiset. Sie et ole suvaitsevainen ainoastaan, koska siun mielestä homous on ok. Tai että maahanmuuttajat on ok. Se ei anna siulle mitään suvaitsevaisuuden taikaviittaa, joka päällä voi tallustella ympyrää ja tuomita ihmisiä vain, koska he eivät mahdu siun käsitykseen siitä millainen ihmisen pitäisi olla. Suvaitsevuutta on se, ettet sie anna ulkoisten asioiden tai ihmisen taustan vaikuttaa siun mielipiteeseen siitä, onko se ihminen hyvä tyyppi vai ei.

 

Processed with VSCO with f2 preset

Bloggaaja on yksinhuoltaja, joka ei pidä itseään järjettömänä läskinä eikä superkuumana fitnessbimbona. Bloggaaja on myös opiskellut niin ammattiopistosta kuin ammattikorkeakoulusta itselleen ammatit sekä kirjoittanut ylioppilaaksi. Teiniäitiyden hän missasi neljällä kuukaudella. Bloggaaja pitää lävistyksistä sekä tatuoinneista. Ja kaikesta tästä huolimatta, hänellä on hyvä työ ja ihania ystäviä. Puhumattakaan maailman parhaasta lapsesta.

Ai niin… Ja häntä ei haittaa, jos jollain ei ole lapsia… tai lävistyksiä… tai tatuointeja… tai ammattitutkintoja – tai edes oikeastaan minkäänlaista tutkintoa. Ei häntä haittaa, vaikka olisit korkeakoulutettukin. Se mikä bloggaajan mielipiteeseen vaikuttaa, on se, että onko ihminen epäkohtelias runkku vai ei.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s