Jos miulla olisi tyyliblogi, niin siinä näkyisi Riva Clothing


Jos miulla olisi tyyliblogi, niin pukisin päälle Riva Clothingin hyväntekeväisyysmalliston kollarin.  Olisin kysynyt miun siskoa kuvaajaksi ja me kuvaushetkellä keskusteltaisiin miun kykenemättömyydestä olla normaalisti kameran edessä.

Haluaisin myös erikseen mainita siinä tyyliblogissa miten ihana Rivan paita on päällä – kun vetäsen sen päälle, tuntuu aivan siltä kuin paita halaisi miuta. Juuri niin pehmeä se on. Tykkään siitä myös sen takia, että voin vetää sen kanssa kirkkaanpunaisen tyllihameen tai ihan vaan farkut. Se toimii täydellisesti kummassakin tapauksessa.

Mie olisin uhmannut myös keliä ja laittanut jalkaan Tabitha Simmonsin kukkakengät, koska mie en vaan yksinkertaisesti kovin usein viitti laittaa niitä tuonne loskan keskelle. Oikeastaan – ei sinne kyllä kehtaisi oikein laittaa mitään muita kenkiä kuin kumpparit – eikä miulla edes ole sellaisia.

Pipo Makia
Paita Riva Clothing – tuote saatu
Hame H&M
Kengät Tabitha Simmons

Siinä sitten möllöttäisin, alla hajoavan lumikasan päällä hieman kiusaantuneesti. Samalla kuin sisko kameran takaa huutelee, että ei saa illistää – ole normaalisti. Älä edes yritä nyt olla blogimalli vaan oo oma ittes. Mutta irvistelykään ei sitten oikein tuottanut tulosta – kyllä tämä kameran edessä oleminen on aina ihan yhtä vaivaannuttavaa. Olisinpa semmonen ihminen, joka olisi siinä kuin kotonaan.

Ei olis saanut kurkkia, mutta kurkin silti. Kai se yritti saada miun silmiin jotain eloa ja tuiketta. Näin kuvan – ei muuten näkynyt kumpaakaan. Ehkä pitäis huolestua :D

Riva Clothing

tekee hyvää. Syksyn 2017 malliston tuotteista menee euroja Hope Ry:lle, joka auttaa vähävaraisia perheitä. Riva on jyväskyläläinen yritys, josta vastaavat kaksi opiskelijaa, Eeva ja Riku. Mukana toki häärää myös heidän koiransa Seppo. (Joka on muuten aivan valloittava! Todellakin menetin sydämeni.) Rivan kaikki tuotteet on muuten valmistettu Fair Wear -sertifikaatin mukaisesti, joka takaa mm. työntekijöilleen kohtuulliset työajat, elämiseen riittävän palkan sekä ettei tuotteita valmisteta lapsityövoimalla.

Riva haluaa pelastaa maailmaa paita kerrallaan. Ja älähän mittään! Mie ainakin haluan olla siinä missiossa mukana.

Käy tsekkaa Rivan sivut!

3 thoughts on “Jos miulla olisi tyyliblogi, niin siinä näkyisi Riva Clothing

  1. Mulla on huppari ja se on maailman paras kylmien aamujen pelastaja! Mulla on myös t-paita, mikä toimii kyllä järjettömän hyvin tässä omassa työssä missä joutuu loikkimaan ja pomppimaan päivittäin. Plus että sekin on hieno. Näistä vaatteista saa myös kehuja melkein aina kun ne on päällä :D

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s