Aarteeni Aarre Storesta

Se oli sellainen pimeä perjantai-ilta, kun lähdettiin the WHAT -blogin Jasun kanssa ottamaan kuvia miun ehdottomista lempparilöydöistä, joita olen tehnyt vieraillessani Aarre Storessa. Kauppa on sen verran ihana, ettei siellä uskalla ihan joka päivä käydä, koska sieltä löytyy aina joku helmi, joka tarttuu matkaan. Ollaan jopa Jasun kanssa harrastettu pieniä kilpajuoksuja kaupalle, koska ollaan isketty silmämme samaan tuotteeseen Aarre Storen IG feedistä. Sitä saa aina henkeä pidätellä, että kumpi meistä kerkeää paikalle ensin.

Ensimmäinen lempparini tuli vastaan jo heti ovella. Se toivotti miut tervetulleeksi ja koskettaessani sitä tunsin silkin lempeän tervehdyksen. Huokaisin ihastuksesta – se oli niin kasari isoine olkatoppauksineen ja kuosineen. Hetken mietin uskaltaisinko katsoa hintaa. 34’00. Ei tässä ole mitään järkeä. Onko se 3 400 euroa?! Eiiii miuhun sattuu. Varovasti kysäisen Ainolta, että paljon takki maksaa. ”Se hinta on siinä takissa kiinni.” ”Niin mut kun mie en osaa lukea tätä hintalappua. Tarkoittaako tämä, että tää maksaa 3400?”

”Ei kun 34€.”

”SIIS SANOTKO SINÄ, ETTÄ TÄMÄ CHRISTIAN DIORIN TAKKI MAKSAA 34 EUROA? KOLMEKYMMENTÄ. NELJÄ. EUROA?!?!” Ja niin rakkautemme oli taattu. Astelin kassalle. Tai no ehkä se oli enemmänkin hypähtelyä kuin astelemista.

Toinen lempparini tuli vastaan Aarre Storen Instagramissa. Siinä se oli – Kippari-Kalle. Täydellinen paita miulle – sekä se toisi täydellistä huumoria miun työvaatetukseen. Ei muuta kuin puvunhousut ja -takki sekä Kippari-Kalle. Täydellisen epävirallista, mutta silti kuitenkin vähän virallista. Mie rakastan sitä leikkisyyttä mitä Aarre Storen tuotteissa on. Vaatteet inspiroivat miuta ja saavat miuta kehittämään täysin uudenlaista otetta miun pukeutumiseen. Kovin moni vaatekauppa ei onnistu saamaan miuta enää niin haltioituneeksi käytännössä kaikesta mitä siellä on tarjolla kuin Aarre. Kaikki tuotteet eivät toki miellytä miuta, mutta jokin kaupan fiiliksessä kyllä saa miut otteeseensa heti kun astun sisään. Ei voi muuta kuin nostaa hattua!

”Kerkesinpäs eka! Tässä vähän suolaa siun haavoihin!”

Yksi miun muista ehdottomista lemppareistani on Adidaksen verkkatakki, joka kiljuu 80-90 -luvun vaihdetta. Siis aivan mahtava – mie kyllä käytän sitä niin usein, että siitä on kohta jäljellä vain pelkkiä riekaleita. Aarre Storesta miun mukaan tarttui myös yksi päivä FM/AM -merkin ihana hammaskaulakoru, joka päätyi itse asiassa tukkakoruksi eräänä kauniina teatteri-iltana. Mikä seivas miut kriisiltä kyllä aivan 100-0.

En mie tiedä voinko enää mitenkään hehkuttaa tätä yläkaupungilla sijaitsevaa löytöjen ihmemaata mitenkään enempää. Aarre – oot iha 5/5 ja siitä yli!

 

Kiitos. Ja Jasu – kiitos kuvista <3

4 thoughts on “Aarteeni Aarre Storesta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s