Aarteita Aarre Storeen

Hei hoi! Tänään alkoi miun blogirekkiviikko Jyväskylän Aarre Storessa. SIellä rekissä roikkuu yhtä sun toista suoraan miun vaatehuoneesta – käykää hakemassa pois. Aarre Store on noussut yhdeksi miun lemppari liikkeeksi Jyväskylässä – sen valikoima on freshiä ja vaihtuu ihan huikealla vauhdilla. Koska mie nautin tällä hetkellä Kuopion Puikkarin hotellin ihanasta huoneestani, niin en valitettavasti pysty kuvaamaan miun löytöjä teille. Mutta äläkäähän mittään – niihin palataan kyllä vielä!

Aarre Store löytyy Jyväskylästä yläkaupungilta ja kauppa on avannut ovensa toukokuussa 2017. Kauppaa pyörittää iloinen ja ihastuttava Aino, joka tervehtii ovelta aina hymyillen. Kaupassa on tuotteita niin miehille kuin naisillekin. Second hand tuotteiden liikkuvuus on melkoisen tiuha, joten piipahdus liikkeellä ei ikinä tuota pettymystä – rekeille on aina ilmestynyt jotain uutta.

Second hand tuotteiden lisäksi Aarre Storessa on myynnissä suomalaisten suunnittelijoiden koruja, laukkuja sekä muita asusteita. Myynnissä ovat tuotteita muun muassa merkeiltä Pihka Collection, Sekki, Nouki, Roosa B. ja Mori Collective.

Mikäli siuta kiinnostaisi oma myyntitili Aarre Storessa, niin laitapa kaupalle sähköpostia: store@aarrestorejkl.fi

Aarre Store <3 Pikku

Miehän sain kunnian viedä miun omia aarteita blogirekille viikoksi Aarre Storeen. Niinpä mie istuin alas ja pohdin hartaasti, että mitä mie voisin omasta vaatekaapistani kaupalle viedä. Kasasin Ikean kassiin pitkin viikkoja vaatteita, joiden ajattelin saavan uuden elämän jonkun toisen kaapissa. Michael Korsin mekko, DKNY:n saappaat, paitoja sieltä ja paitoja tuolta. Muutama yhteistyömalliston helmi, joita en ole käyttänyt enää vuosiin. Sunnuntaina hyppäsin aamulla autoon ja kävin hurauttamassa tuotteeni Ainolle. Ja siellä ne nyt ovat – blogirekissä kaupalla. Ei kai tässä muuta voi sanoa kuin että menehän tutkimaan mitä mie sinne kuljetin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s