Perjantai-illan synttärihulinaa Feel Vegas Jyväskylässä

Punaisessa tiilitalossa Bella Roman ja Harry’sin välissä sijaitsee Veikkauksen uusin konseptiketju Feel Vegas. Aamupäivällä terassia koristaa iso hopeinen 2 v. -ilmapallo, joka iltaan mennessä on lähtenyt ohikulkijoiden matkaan. On ketjun 2-vuotis syntymäpäivä ja hulina on sen mukaista. Mie saavun paikalle kahdeksan aikaan illalla ja miut ottaa vastaan nauravainen henkilökunta. Feel Vegasin yhteistyökumppani Sports Bar on koristeltu juhlavasti viirein ja ilmapalloin.

Kiertelen hetken ja heti alkaa hymyilyttää. Ilmapiiri on lämmin ja pakko sanoa, että tämän illan työasu on huomattavasti paremman näköinen kuin se normaali. Työntekijöillä on valkoiset kauluspaidat, mustat mirrit & henkselit sekä musta alaosa – naisilla hameet ja miehillä housut. Uskomattoman hyvännäköistä porukkaa.

Juhlat Feel Vegasin tyylillä

Seurueeni pöytään käy työntekijä vinkkaamassa, että 20:30 alkaa Rulettipöydän luona Vegasmania – ilmainen bingomainen peli, jonka pääpalkintona on liput JYPin peliin. Kiitämme vinkistä, mutta jäämme istumaan paikoilemme. Yhdeksältä mikrofoniin tarttuu Vegasin esimies, joka toivottaa vieraat tervetulleiksi. Ensimmäiselle 150:lle on tarjolla ilmaista kuoharia, jota Sports Barin henkilökunta alkaa tarjoilemaan heti puheen päätyttyä. Lavan ottaa haltuun ihana DJ Sofia Sida, jonka musiikki saa nauramaan ja tanssahtelemaan.

Meidän ilta on hauska – se on täynnä puhetta ja naurua. Kiitokset siitä kuuluu toki miun seurueelle, mutta ehdottomasti myös Feel Vegasille ja sen ihanalle henkilökunnalle.

feel vegas
Vegasmaniaa

Feel Vegas

  • Feel Vegas Jyväskylä aukaisi ovensa lokakuussa 2015 ketjunsa ensimmäisenä
  • Nykyisin Feel Vegaseja on 9 ympäri Suomea
  • Jyväskylän Feel Vegasin yhteistyökumppanina toimii Royal Ravintoloiden Sports Bar
  • Feel Vegas tarjoaa asiakkailleen viihdettä ja elämyksiä
  • Kaupungin oma olohuone <3
  • Pelivalikoima pitää sisällään pöytäpelejä, käteispokeria ja automaatteja sekä Toto-pelit ja Veikkaustuotteet
  • Lisää Vegasista löydät nettisivuilta, Facesta ja Instasta

Eli älähän mittään! Mikäli päivän Keno on vielä laittamatta, niin sen voi tehdä samalla kuin pyörähtää katsomassa minkälaista Jyväskylän omassa Vegasissa on!

2 thoughts on “Perjantai-illan synttärihulinaa Feel Vegas Jyväskylässä

  1. Feel Vegasissa on tullut pyörähdettyä opiskelijapippaloiden merkeissä ja täytyy kyllä sanoa, että toi sun kuvaus sanalla olohuone osuu naulan kantaan! Tosi miellyttävä ja kivatunnelmainen paikka, eksyn sinne jatkossa varmasti muissakin tapauksessa kuin opiskelijariennoissa :-)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s