Mitä siulle kuuluu?

Miulle on kuulunut parempaakin. Yritän toipua miun parhaan ystävän menetyksestä. Sattuu kauheasti ja tuntuu, että joutuu aika paljon tsemppaamaan itteensä koko ajan. Miun ympärillä on ihania ihmisiä, jotka pitää miuta pystyssä, mutta se ei silti poista ikävää tai halua tarttua puhelimeen ja soittaa. Mie haluaisin kertoa, että löysin maailman parhaimman vauvalahjan miun uudelle siskonlapselle tai miten hauskaa miulla ja miun ystävällä oli tänään aamupäivällä Matkuksessa.

Mie kaipaan miun ystävää, joka aina jakso tsempata ja kertoa, että pystyn mihin vaan. Sitä ihmistä, joka aina ainakin jaksoi esittää uskovansa miuhun silloinkin kun mie keksin mitä typerämpiä syitä olla itse uskomatta itseeni. Haluaisin juhlia siun kanssa, kun mie onnistun tai saan uskomattoman tarjouksen. Mie olin meidän ystävyyden loppuaikoina huono ystävä. En tukenut tarpeeksi, enkä osannut katsoa asioita ystävänikin näkökulmasta – olin mustasukkainen ja miuhun sattui. Olin myrkyllinen meille molemmille.

 

Mie toivon, että me voitaisiin palata aikaan, kun meidän ystävyys oli kuin suoraan satukirjasta ja kaikki oli täydellistä. Silloinkin, kun se ei todellakaan oikeasti ollut sellaista. Mutta mie olin onnellinen jokaisena päivänä ja se oli tärkeintä. Siun menetys on yksi kivuliaimpia asioita mitä mie oon ikinä joutunut kokemaan. Toivottavasti voin edes sanoa oppineeni tästä kokemuksesta jotain.

 

2 thoughts on “Mitä siulle kuuluu?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s