Rock Kemut tuli, näki ja voitti

Rock Kemut rantautui Jyväskylään viime viikon lauantaina ja miehän siellä olin paikalla! Mukana miulla oli miun ihana ystäväni Paskis, jonka kanssa ei aika todellakaan käynyt juhlahumussa tylsäksi. Myö alotettiin Paskiksen kanssa valmistautuminen miun kotona – eli leikattiin toistemme hiukset. Sen siitä saa, kun paikalla on kaksi osittain kaljua: kone käteen ja hiukset siistiksi. Tämän jälkeen ei muuta kuin naama kuntoon ja kohti keskustaa! Toki myönnettäköön, että me mentiin hieman kiertotietä ja poikettiin Feel Vegasissa katsomassa menoa. Jos et oo muuten käyny ikinä, niin suosittelen! Ihan supersiisti mesta! Mutta, koska tämä ei ole Feel Vegasista kertova postaus, siirryn asiassa eteenpäin.

rock kemut
Rock Kemut täältä tullaan!

Rock Kemut ja kamut

Miusta oli ihanaa, että heti kun me saavuttiin festarialueelle, meitä vastassa oli tuttuja. No enemmänkin kuin tuttuja – miun ihanaakin ihanampia ystäviä! Niinpä Paskiksen kanssa sulahdettiin esittelyiden, halausten ja kuulumisten vaihtamisen joukkoon. Kaikki oli iloisia ja hyvällä tuulella – ihan täydellistä. Sää ei ehkä ollut mitä parhain, mutta onneksi vesisade ei haitannut meidän iltaa, vaikka aamulla pahasti näytti vielä siltä. Onneksi myö oltiin hoksattu laittaa tarpeeksi päälle, koska vaikka tanssitutti, niin sää oli silti aika vilpakka. Ehkä jopa olisi saattanut tulla vähän kylmä, jos ei olisi yhtään heilunut.

rock kemut

Kiitti Rock Kemut – miulla oli ihan superhauska ilta. Te, ketä missasitte nämä bileet tänä vuonna, nii pidän ihan vaan teidän takia (no hyvä on – vähän ittenikin puolesta) sormet ristissä, että ens vuonna Kemut vallottaa Jyväskylän taas!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s