Etkö tiiä mitä tekisit lauantaina? Jyväskylässä on Kemut!

Kukapa ei maanantaina haaveilisi jo vähän viikonlopusta? Varsinkin, jos tiedossa on jotain supersiistiä! Ja miullahan on! Tämän viikon lopussa Jyväskylän valtaavat Kemut ja miekin aion olla paikalla. Ihana Rosa Camilla jo suunnitteli omia meikkejänsä perjantain Sunset Parkia varten – ja ne oli muuten upeat. Kannattaa käydä tsekkaa täältä.

Miulla ei oo mietittynä meikkejä, eikä edes asua (!!!!!), mutta mukaani lähtee hyvä ystävä ja tällä hetkellä se tuntuu olevan tarpeeksi pitkälle suunniteltua. Tosin miulla on ennen iltaa ensimmäinen tanssitunti yli kymmeneen vuoteen. Ihan todella pelottavaa, mutta samalla niin hirveän jännää!

kemut
Vielä viisi yötä Kemuihin

 

Lauantai <3 Rock Kemut

Mie oon ihan täpinöissäni lauantaista! Miksi? No koska Kemut tuo ihan huikean määrän artisteja esiintymään Lutakonaukiolle ja myö ollaan menossa paikanpäälle. Rock Kemujen artistit ovat jakautuneet kahdelle lavalle: päälavalle ja satamalavalle. Päälavalle nousee lauantaina ensimmäisenä Irina ja viimeisenä homman paketoi Yö. Satamalavan ottaa illaksi haltuun Popkone ja MRC. Joten hitokseen on kovia artisteja tiedossa.

Musiikin lisäksi Rock Kemut tuo Lutakonaukiolle myös ruokaa – tiedossa on herkkuja puuhiiligrillissä valmistettuna. Tosin pitää hankkia valmiiksi semmoinen kertakäyttöinen sadetakki – nimittäin sateenvarjoa ei festarialueelle saa tuoda. (Salaa kyllä pidän sormia ristissä, ettei lauantaina sada.)

Mitä liput näihin Kemuihin sitten maksaa? No kuule! Jos siulla on S-etukortti, niin lauantain lippu maksaa 29€ ja oman lippunsa voi hankkia Ticketmasterin verkkosivuilta tai vaikka Prismasta. Jos sie kaipaat lisätietoa Kemuista, niin älähän mittään! Kemujen mahtavat verkkosivut kertoo kyllä kaiken ja enemmänkin. Kemujen sivuille pääset tästä.

kemut

Nähdään lauantaina!

4 thoughts on “Etkö tiiä mitä tekisit lauantaina? Jyväskylässä on Kemut!

  1. Kellä tuohon varaa on? Ei ainakaan opintotuella elävällä. 29€:n pitää riittää viikon elämiseen ja vuokrakin on maksettava. Ehkä sinne haalitaan näitä erikoislääkärien ja tehtaanjohtajien kultapossulapsia.

    Tykkää

  2. Henkkamaukalla oli ainakin pari päivää sitten tosi makeita sadeponchoja! Näkisin sellasen kyllä sun päällä ennemmin kuin läpinäkyvän takin ;-) hinta taisi olla vitskan luokkaa. Saattoi olla myös glitter

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s