Teatteri Eurooppa Nelosta Elämä janottaa

Mie sain Keskisuomalaiselta pari lippua Eurooppa Nelosen Elämä Janottaa -näytelmään. Miun piti alunperin mennä katsomaan näytelmä Pienen kanssa, mutta koska kesä on sellaista jännitysten aikaa, niin tyttäreni hyppäsikin autoon kohti Kurua ja tulee sieltä vasta huomenna. Joten mie laitoin seuranhakuilmoituksen faboon ja sain matkaani ihanaakin ihanamman ystäväni Viuhdin. Joten myö suunnattiin söpöt nenämme kohti Saarijärveä ja Kievarin kesäteatteria.

elämä janottaa
Elämä janottaa!

 

Elämä janottaa

Kesällä 1989 helsinkiläinen nuori Morgan lähtee kesätöihin maalle… Ja siinähän sitten sattuu ja tapahtuu Lapinlahden Lintujen lauluihin perustuvassa musiikkikomediassa. Myö saavuttiin Viuhdin kanssa Kievarin kesäteatterille noin varttia ennen näytelmän alkamista ja meidän nauruhermoja alkoi kutkuttamaan jo autoa parkkeeratessa: bändin pojilla oli tunnelma katossa ja parkkipaikan hallinta hyvässä otteessa.

Ilta ei ehkä itsessään ollut täydellinen kesäteatterille. Mie oon ollut paremmassakin säässä katsomassa teatteria, mutta tämä oli onneksi tiedossa jo lähtiessä, niin myö oltiin osattu pukeutua tarpeeksi lämpimästi ulkoteatteria varten. Katsomo itsessään on katettu, joten sateesta ei onneksi tarvinnut huolehtia. Näytelmä kesti 2 tuntia ja 15 minuuttia – sisältäen parinkymmenen minuutin mittaisen väliajan, joten vaatetusta kannattaa tosiaan miettiä, jos ei se täydellinen kesäsää osu kohdalle.

 

elämä janottaa
Tulevaisuuden Myrskishän se siellä tallustaa!

 

Vaikka tosissaan sää ei meitä hellinyt, niin ei sitä pitkään kerennyt voivotella. Näytelmä nimittäin vei mukanaan jo aloituspuheen kohdalla, jossa Morgania näyttelevä Paavo Honkimäki kertoi mistä löytyy vessat ja kuinka toimia, jos kesken näytöksen on pakko päästä puuteroimaan nenää tai suoristamaan paidankauluksia. Honkimäki toivotti yleisön tervetulleeksi lämmöllä ja huumorilla, joka nosti näytelmään kohdistuvat odotukset melko korkealle.

Ja ne odotukset täytettiin ihan 100-0. Miun on pakko kyllä myöntää, että mie nauroin äänekkäimmin (ja siis niille ketkä tietää, niin sanottakoon, että kyllä – se oli se superäänekäs räkänauru, mikä silloin tällöin karkaa ilmoille) silloin kun näyttelijöiden pokka ei pitänyt. Tai muusikoiden. Tai miksaajan. Ihan superhupaisia hetkiä. Mutta mie ehdottomasti nautin näytelmästä muutenkin sekä musiikista. Miusta oli ihanaa miten näyttelijät oli väliajalla katsojien kanssa ja ottivat kontaktia meihin. Miun ilta oli täydellinen ja kiitos siitä kuuluu Viuhdille, Kievarin kesäteatterin henkilökunnalle, Keskisuomalaiselle sekä Eurooppa nelosen näyttelijöille ja muusikoille.

 

Kiitos. Nauran teille vieläkin.

 

elämä janottaa
Juokaamme viskiä – mutta vain lääkkeeksi.

 

Pssssst. Näytöksiä on aina 5.8.2017 asti ma-to klo 19 sekä sunnuntaisin klo 14. Enemmän näytöksistä ja lipuista kertoo Teatteri Eurooppa Nelosen -verkkosivut.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s