Mistä loma? Pitkä kesäloma?

Sitä on odotettu. Laskettu päiviä, tunteja ja joskus jopa sekunteja. On puhuttu ja haaveiltu. Nyt se on viimeinkin täällä – LOMA! Tuijotan epäuskoisena miun kalenteria, joka on tungettu täyteen viikoksi eteenpäin… Hetkinen kahdeksi viikoksi… Sitten on viikko tyhjää – ei kun eipäs olekaan! JA SITTEN ollaankin jo reissussa. Hetkinen mitä siis tapahtui? Miksi miun loma onkin yhtäkkiä täynnä kaikenlaista?

Nooo – onneksi ne on kaikenlaisia kivoja juttuja, mitä mie oon itelleni kalenteriin merkkaillut. Niinkö kummitustädin ja avokin vierailu, sirkus (jota mie muuten rakastan yli kaiken), Jyväskylän Kesän tapahtumat, kampaajaa ja kynsihuoltoa. Reissuja Tallinnaan ja Lontooseen. Ihanan Jenora Designsin Jennin kanssa pohdittiin, että josko lähdettäisiin roadtripille kuvaushommiin. (Jenni hei! Mie oon muuten miettinyt jo täydellisen asun tätä reissua varten – siinä on vähän hulttiopunkkia ja silleen.)

loma

Mutta jäädessäni lomalle seison risteyksessä. Sain tänään postissa kirjeen koulusta, johon hakemista olen vältellyt jo jonkin aikaa. Tänä vuonna viimeinkin tein sen – ja vastoin kaikkia todennäköisyyksiä miut hyväksyttiin. Opiskelut voisi suorittaa töiden ohessa, mutta koulu maksaa. Paljon. Toisaalta se antaisi miulle paremman mahdollisuuden työskennellä unelma-ammatissani. Mutta se vaatisi muuttamista – tosin se nyt on niin kaukana, ettei sillä kannata vaivata päätänsä.

Entäs miun nykyinen työ? Rakastan sitä. No toisaalta – jos koulun jälkeen en saisikaan työpaikkaa, niin silloin voisin jatkaa huolettomana tässä työssä. Ja taas toisaalta – olisin maksanut järjettömän hinnan ”turhasta”. En tiedä miten päin olla – toinen puoli miusta on äärimmäisen innoissaan, toinen puoli huutaa perkelettä. Ehkä senkin takia kirjoittaminen ei oikein tunnu ottavan tulta alleen. Ajatukset poukkoilee sinne tänne ja ne kaksi ihmistä kenen kanssa olen asiasta puhunut, ovat olleet omilla tavoillaan keskustelussa suloisia, mutta täydellisen hyödyttömiä. (Mie oon pahoillani, mutta te olitte.)

loma

 

Ehkä vedän siis pidemmän korren ja jätän asian ainakin hetkeksi johonkin hautumaan. Meidän piti mennä pienen kanssa katsomaan Kulissin Leo Lohikäärmettä, mutta mummi ja pieni kerkesi käydä katsomassa sen jo.

Illalla mie suuntaan ihanan ystäväni kanssa Yonan keikalle Teltalle! Ehkä se on sallittua vetää hetki henkeä näin loman alkamisen kunniaksi ennen kuin alkaa sen dramaattisempia päätöksiä tekemään :)

 

(Ps. Jenni! Ihan tosissaan – lähetään heti päiväksi ajelemaan! Mie tartteen tyttöjen juttuja ja hurvittelua ehkä enemmän ku koskaan!)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s