11 yötä ja Jyväskylän Kesä on täällä taas!

www.jyvaskylankesa.fi

Juhannuspäivänä on hyvä kääntää nenänpäätä jo kohti tulevaa. Jyväskylän Kesä alkaa olemaan ovella ja mehän fiilistellään jo sitä! Enää kuin 11 yötä ja tapahtuma pyörähtää käyntiin – halleloo! Niille ketä ei vielä tiedä, niin Jyväskylän Kesähän on Suomen vanhin kaupunkifestari ja se järjestetään jo 62. kerran! Mie tykkään tapahtumasta, koska se tuo niin paljon elämää ympäri kaupunkia. Jyväskylässä ei ole yhtään tylsää päivää, kun Kesä on käynnissä.

Me ollaan pienen kanssa tutkittu ja tuumailtu mitkä viikon ohjelmista on sellaisia, joihin me halutaan osallistua. Festariviikkohan pitää sisällään paljon erilaisia ilmaisia sekä maksullisia ohjelmanumeroita moneen eri makuun. Mikä miuta ehkä vähän harmittaa on se, että mie oon työmatkalla vielä 5.7., niin että sen päivän tapahtumat ovat automaattisesti poissa meidän vierailulistalta.

 

Jyväskylän Kesä hellii meitä taas

Kuva: Tero Ahonen Lähde: Jyväskylän Kesä

Mitä kaikkia tärppejä myö ollaan pienen kanssa jo napsittu omalle listalle? No kuulkaahan! Vaikka ja mitä! Me ollaan muun muassa menossa katsomaan 6.7.2017 Kulissi-teatterin Leo Lohikäärme -esitystä. (Mie oon muuten itsekin aikoinani esiintynyt Kulissin riveissä. Olin armeijakoira, eikä se ollut kaunista katsottavaa.) Saman päivän iltana mie suuntaan kuuntelemaan ihanaa Yonaa Teltalle – ihan vaan muuten tämmoisenä huomaamattomana vihjeenä, niin mie tarviin vielä seuralaisen tänne! 

Perjantaina 7.7.2017 mennään pienen kanssa katsomaan Mimmejä, jotka esiintyvät klo 14 Teltalla. On muuten Mimmien 10-vuotisjuhlat, joten keikalla tullaan kuulemaan yhtyeen suosituimpia lastenlauluja.

Mimmit Lähde: Jyväskylän Kesä

Lounaispuiston valloittaa lauantaina 8.7.2017 Payback Jamit ja mikäli sää sallii, myö mennään ehdottomasti sinne piknikille. Kyllä tämän äidin pientä sisäistä hopparia hellii ajatus musasta, graffiteista ja ruuasta! Ah! Mie oon nyt jo ihan täpinöissäni tästä! Illalla mie sitten vaihdan tyylin vähän erilaiseen ja meen katsomaan Semmareita. Mie en oo tähän päivään mennessä ikinä vielä pettynyt Semmareiden konserttiin, joten odotukset on tälläkin kertaa aika korkealla.

Kuva: Niina Vehmaa Lähde: Jyväskylän Kesä

Viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisempänä tapahtumana on meidän kalenteriin lyöty maanantaina 10.7.2017 seminaari sijoitettujen lapsien elämästä. Seminaariin tulee ilmoittautua 3.7.2017 mennessä, koska Veturitallien tilat ovat rajalliset. Ilmoittautumaan pääset tästä.

Jyväskylän Kesän tapahtumien liput ovat myynnissä nyt!

Joten – hophop Jyväskylän Kesän -sivuille tutkimaan mitä kaikkea sieltä tänä vuonna löytyykään. Ja tietenkin varmistamaan, ettet vahingossakaan jää ilman lippua!

Nähdään siellä – mie en ainakaan malta odottaa!

4 thoughts on “11 yötä ja Jyväskylän Kesä on täällä taas!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s