Live: Sanni

”Sanni Lempäälän Ideaparkissa!” Niin se Loop miulle yhtenä päivänä kertoi. Enkä mie yleensä edes kuuntele Loopia, kun ajan. Vitsi mikä onni! Toinen onni oli se, että pieni oli autossa, muttei kuullut mainosta, koska kuunteli puhelimella Spotifysta musiikkia.

Niinpä me vietiin miehen kanssa pieni yllätykseksi pääsiäismaanantaina Lempäälän Ideaparkiin Sannin ikärajattomalle ilmaiskeikalle. Joka tuli muuten kuin pyynnöstä, kun ottaa huomioon, ettei siitä kovin pitkä aika oo kun sen perään huutelin.

Sanni

Keikka oli mahtava – Sanni oli ihana lavapersoona! Katsomossa oli toki ahdasta ja hikipisarat valuivat selkää pitkin. Pehtoorit olisi pitänyt tajuta ottaa pienelle mukaan, mutta tiedetäänpä tämä sitten ensi kerralla.

Paikalla oli paljon pienen ikäisiä pikkufaneja – luonnollisesti. Ja sitten niitä isompiakin myös. Sannilla oli ollut aikamoinen keikkaputki Pääsiäisenä, joten todellakin propsit siitä, että keikka oli niin uskomattoman hieno.

Henkilökohtainen lemppariosuus: Sanni & kitara. Parasta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s