Mitä jos?

Voitaisko leikkiä, että nää rakastais toisiaan? Ja olis onnellisia? Ei ehkä koko aikaa, mutta joka päivä kuitenkin. Ja nää kävis töissä, maksais pois asuntolainaa ja kiistelis siitä, että kuka hieroo kenenkin hartioita. Ja sitten nää iltaisin makaisi vierekkäin sohvalla ja se kutittelis tän jalkapohjia ja nää juttelis kaikenlaista. Tää näyttäis kuvia erilaisista asuista ja asusteista mitä tää haluais ja se puhuis osakesijoittamisesta. Kumpikaan ei tajua pätkääkään siitä mitä toinen puhuu, mutta koska tietää, että se on sille toiselle tärkeä asia, niin ei silti kyllästyisi kuuntelemaan.

Ja nää leikkis pienen kanssa. Ja veis sitä yhdessä uimahalliin ja kävisi kaikissa matineoissa kuuntelemassa kuin pieni soittaa. Sitten nää kertoisi pienelle miten taitava ja mahtava hän oli, vaikka kumpikin kärsi henkisesti koko matinean ajan. Tai tanssiesityksen. Koska nää ei vaan yksinkertaisesti oikeasti tykkää käydä siellä, mutta koska se on pienelle tärkeää, niin nää haluais olla paikalla.

Sitten nää hankkis kissanpennun kissen kaveriks. Ja nää olis turhautuneita, kun se pitäis opettaa sisäsiistiksi. Mutta kaikessa söpöydessään siitäkin päästäisiin yli. Ja jossain vaiheessa se toteais tälle, että olis aika miettiä ehkä omaa pentua. Ja tää olis onnellinen, koska tää oli halunnut sitä niin pitkään. Ja se olisi kauheaa, ihanaa ja hämmästyttävää. Ja välillä tosi ällöttävää.

Nää olis välillä tosi vihaisia toisilleen ja pitäisi toisia tyhmänä. Välillä kumpikin käyttäytyisi typerästi, mutta hetken kiukuttelun jälkeen kumpikin tajuaisi pyytää anteeksi. Illan päätteeksi nää kuitenkin tietäis rakastavansa toisiansa tosi paljon ja olisi valmiita tekemään asioita suhteensa eteen, joten nää pärjäisi. Jotenkin.

 

Kaipaan miun parasta ystävää. Meinaan koko ajan laittaa sille viestiä, kunnes muistan, etten saa tehdä niin. Se tuntuu kurjalta. Enkä vaan pysty olemaan miettimättä, että mitä jos asiat olisi eritavalla. Mitä jos mie olisin ollutkin erilainen? Miten hienoa se olisi ollutkaan. Mutta – ei se vaan mennyt niin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s