Ode to BMX:n uudelle kruununprinsessalle

Puhelin soi, mie oon juuri kääntymässä viimeiselle pätkälle motaria ennen Kuopiota. BMX-sisareni soittaa ja pyytää paikalle auttamaan 3-vuotiaan sekä kaksi kuukautta vanhojen siskontyttöjeni vahtimisessa, jotta hän saisi isämme kanssa tehtyä kotinsa remonttia hetkisen verran rauhassa. Nimijäis-tupareihin on enää vajaa viikko.

Kaksi päivää myöhemmin sirkustaiteilija-sisareni laittaa viestiä, että voisinko tulla lapsenvahdiksi siksi aikaa, kun hän käy asioilla. Saisivat muut remontoida rauhassa. Olen töissä, enkä pysty auttamaan. Nimijäis-tupareihin on enää muutama päivä. En ole käynyt vielä asunnossa kertaakaan – siskontyttöni (se nuorimmainen) on ollut miulla hoidossa monta kertaa, kun muut ovat remontoineet. Olen vähän huolestunut näkemieni kuvien perusteella, että saadaanko asuntoa tarpeeksi valmiiksi juhliin mennessä. Olisihan se pitänyt tietää, että tältä perheeltä onnistuu mikä vaan.

 

”Iskä pyys soittamaan, että täällä olis tuoretta espressoa ja lämmintä maitoa. Sekä muutama lapsi, jota voisi vähän aikaa viihdyttää.”

 

Tervetuloa kotiin!

Juhlapäivä koittaa. Astun uteliaana sisään. Ulko-oven avattuani miut ottaa vastaan kaunis vaaleasisusteinen koti. Se on vielä hieman kesken, se on totta, mutta se ei poista sitä, että se on upea. Talossa on keittiö, ruokatila, olohuone, kylpyhuone sekä makuuhuone. Tämän lisäksi talosta löytyy vielä ala- sekä yläkerrat, joihin ei vielä ollut pääsyoikeutta vierailijoilla.

Ruokatilassa on 2,5 metrin mittainen järjettömän kokoinen pöytä. Tämä versio on vielä välimuoto, mutta muutaman(kin) utelun jälkeen selviää, että pöytä ei ole vain juhlia varten niin iso, vaan sen tilalle on tarkoitus tulla samankokoinen. Mutta tosiaan – se pitää vaan tehdä ensin. Tänään pöytää koristaa kaikenlaiset ihanat herkut, jotka äitini ja tätini ovat luoneet juhlia varten. Pienen kanssa lipaistaan molemmat huuliamme – pöydässä tosiaankin kelpaa herkutella.

Kylpyhuone löytyy suuren Perhehoitoliiton mainoksen takaa. Kunnollista ovea ei siihen vielä ole keretty hankkia, mutta se ei tunnu haittaavan ketään. Mainoksen takaa avautuu näkymä kylpyhuoneeseen. Sauna ei vielä ole valmis, mutta ihmekö tuo – kylpyhuone on tehty tähän huoneesseen nimittäin täysin alusta lähtien. Talossa ei ostohetkellä ollut sisäkylpyhuonetta eikä vessaa, vaan BMX-sisareni teki ne sinne itse apujoukkojensa kanssa – niinkuin kaikki muutkin talossa tehdyt työt.

 

Täydellinen vessaselfie -peili!
BMX
Prinsessalle on jo oma Striderkin hankittuna!

Viimeinkin juhlien sankari herää ja juhlat voivat todella alkaa! On aika antaa prinsessalle nimi.

 

Tervetuloa sukuun BMX-prinsessa

Kun prinsessa on puettu juhlamekkoon, joka on aikoinaan ostettu pienen kastajaisia varten, on aika paljastaa nimi ja kummit. Koska tämä blogi ei muista nimiä käytä, ei tässäkään tehdä poikkeusta. Nimeä ei siis paljasteta. Suvun pienimmäinen sai kulkea sylistä syliin kaikkien ihasteltavana. Nuuhkuttelijoita ja ihailijoita oli aina jonoksi asti. Ja prinsessa rauhallisesti otti huomion vastaan – aina välillä vain vaatien ruokaa.

Juhlien toiset kunniavieraat, eli siskontytöt, saivat myös erilaisia huvituksia. Oli tanssiesityksiä ja melkein yksi lauluesityskin. Tämän lisäksi tädin luota löytyi muitakin vieraita kiehtova vanha pelikone. Ja se konehan toimi, joten ei muuta kuin pelit pystyyn!

Tätikin sai nuuhkutella
Koska ”normaali” ei ole sitä mitä myö ollaan

Pienille oli myös järjestetty aarteen metsästystä. Vinkit veivät tyttölauman suklaamunien luokse, minkä jälkeen tämä äiti käytännössä tunki tuomansa lahjan siskon syliin ja käski aukaista. Tästä on muutama korvaamaton kuva, mutta ne jääköön vielä toistaiseksi ainakin arkistojen aarteiksi.

BMX:n superkaksikko

Sukulaisille ja vieraille tiedoksi: kuvia on miljoonast, mutta tänne ei tietenkään eksynyt mitään sellaista mistä ei ole mainittu. Eli tietenkään teidän kuvia.

BMX:stä ja tämän siskon tarinasta saa tietää enemmän Ode to BMX -blogista 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s