Kampauspöytäni miun

kampauspöytäni

Meillä on kotona tasan yksi paikka, mihin pieni ei saa mennä ja se on miun kampauspöytä. Mie oon aina haaveillut kampauspöydästä, mutta en koskaan hankkinut sitä. Mutta sitten mies muutti pois ja mie ajattelin: ”Hitot!” Ei sillä, että mies olisi ikinä sanonut sanaakaan kampauspöytää vastaan – ei missään nimessä. Mutta kai jotenkin ajattelin, etten halua tehdä meidän makuuhuoneesta enempää tyttömäistä kuin se jo oli. Plussana ehkä, että edellisessä asunnossa miulla oli oma ”tyttövessa”, joten ei siinä edes mitään kampauspöytiä tarvittu kun oli kokonainen huone meikeille ja laittautumiselle. (Onko miulla ikävä sitä? ON!)

 

Uudet tuolit keittiöön(kö?)

Mie ostin keittiöön uudet tuolit, koska edelliset heiluivat heikkouttaan jo pelkästä ohi kävelemisestä. Niinpä ostin muutaman ihanan läpinäkyvän tuolin vanhojen tilalle, mutta jo tänä aamuna, kun näin leivänmurut pienen jäljiltä toisella tuolilla, pääni sisältä kuului: ”ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!” Joten. Siirsin uudet tuolit pois keittiöstä ihan turvallisuus syistä. Tuolien turvallisuussyistä – koska mie en halua, että niille käy mitään. Pakko-oireita tai -häiriöitä? Kyllä – todistetusti. Siispä vein toisen pianon luo ja toisen kampauspöydän luo.

Mie myös rakastan kauniita korurasioita. Anna Dello Russo at H&M -malliston korurasiat on aina olleet miun lemppareita – samoin kuin malliston korutkin. Joten pidän niitä oikeastaan aina esillä. Miun lemppareihin kuuluu myös vanhat Arabian kahvikupit, joita miulla on jonkin verran. Osa niistä koristaa miun kampauspöytää, osa niistä on keittiön kaapissa. Niihin on myös erinomaista tehdä panna cottaa. Hieman erilainen tapa tarjoiluun :)

Sivellin siellä, sivellin täällä.

Viimeisenä, muttei vähimpänä on miun tämän hetkinen pöytävalo, joka on Pentikin tuotantoa. Laittautumisvalona ei erityisen hyvä – mie himoitsen sellaista vanhan ajan glamouria hehkuvaa seinään kiinnitettävää peili- ja valaisuyhdistelmää, mutta vielä en ole vienyt hommaa vielä niin pitkälle. Osaksi sen takia, että se aikalailla söisi miun pienetkin mahdollisuudet leikkiä huoneen järjestyksellä, enkä vielä ole henkisesti valmis siihen.

 

(Ihmetteleekö joku korttia? Se on mieheltä ja siinä se nököttää, koska se on ehkä suloisin kortti mitä oon ikinä saanut. Sisältä.)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s