Nykynainen: uhka vai mahdollisuus

Nykynainen kävelee kaupungilla tyylikkäänä. Hänellä on hattu ja on karvatakki, puhelimeen hän sanoo kiihtyneenä: ”Vittu kun oli perseestä!” Nykynainen ei mieti mitä muut ajattelevat kielenkäytöstään tai että kiroaminen olisi jotenkin paha asia. Tai ettei lady voisi puhua niin.

Nykynainen ei pelkää näyttää tunteitaan. Jos häntä ärsyttää, sen kyllä huomaa. Jos häntä suututtaa, sen kyllä huomaa. Jos hän on kostonhimoinen, sen kyllä tuntee nahoissaan. Häntä ei kiinnosta, vaikka muut nostelisivat kulmakarvojaan. Hänellä on oikeus.

Nykynainen laittaa aamulla jakkupuvun päälle ja nostaa olalleen tietokonelaukun sekä käsilaukun. Hän nostaa leukansa ylös ja on valmis uusiin taisteluihin. Hän tietää sen, että hän tienaa vähemmän kuin miespuolinen kollegansa, mutta hän ei välitä. Hän aikoo näyttää olevansa vähintäänkin kolmen työntekijän arvoinen yritykselleen, sillä hän on nykynainen.

 

nykynainen
Kuva on Cosmopolitanista

Nykynainen ei välttämättä taio taiteellisia luomuksia juhlapöytiin ja vieraiden varalle, mutta ainakin hän tietää keneltä hankkia tarvitsemansa herkut. Mikäli hän taitaa leipomisen jalon taidon, ei hän koskaan ole tyytyväinen. Aina löytyy joku, jonka kakussa oli yksi taiteellinen kiekura enemmän. Ensi kerralla hän yrittää kovemmin.

Nykynainen ei halua lapsia, sillä ne estäisivät häntä elämästä. Hän haluaa matkustella, edetä urallaan, olla varakas ja hallita elämäänsä. Nykynainen ei alistu muiden suunnitelmien mukana elämiselle, vaan hän päättää itse miten ja milloin hän menee ja tekee.

Nykynainen matkustaa maailman ympäri – vähintään kerran. Vuodessa siis, sillä nykynainen haluaa nähdä ja kokea. Hän on avoin ja vapaa – eikä pelkää näyttää sitä.

Nykynainen tekee lapsia, mutta hän elää silti omaa elämäänsä. Hän ei voi ymmärtää miksi uranainen ei jää kotiin lastensa kanssa – eikö hän ajattele lastensa parasta? Eikä hän ymmärrä kotiäitiä – eikö hän halua pitää huolta urastaan ja elämästään? Aikooko hän tosiaan elää lapsen ehdoilla ja miehensä rahoilla aina siihen asti kun lapsi menee esikouluun?

Nykynainen on tarmokas. hän menee töistä salille tai salilta töihin, hän kosteuttaa, sheivaa, kuorii ja hoitaa. Hän hoitaa kynnet, ripset ja hiukset sekä juo lasin punkkua ystävän ja sitten toisen kanssa.

Nykynainen arvioi: hän haluaa kumppanin, joka on kiltti, ystävällinen, romanttinen, hauska, hyvännäköinen ja ymmärtää mitä nykynainen haluaa. Ja nykynainenhan haluaa sen kaiken.

Nykynainen ei pelkää näyttää keskisormea, jos hän kokee, että häntä on loukattu. Eikä häntä pelota huutaa rumia sanoja loukkaajalleen. Onhan hän nykynainen, hänellä on oikeus.

Nykynainen sekstailee kenen kanssa hän haluaa. Hän ei suostu siihen, että ainoastaan miehet saavat olla sankareita petikumppaneiden kaatojen keskellä. Sillä hänhän on – sanotaan se yhdessä – nykynainen.

Kuva: Radar Online

Nykynainen on ylpeä siitä kuka hän on. Hän rakastaa ja haluaa olla onnellinen. Hän on vahva ja itsenäinen – ja nainen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s