Ai herttinen – miehän kasvatan tulevaisuuden naista!

Hetkittän miun mieleen vilahtaa ajatus: ”Tuosta siun pienestä tytöstä kasvaa tulevaisuuden nainen.” Sitten pudistelen päätä, häädän kylmät väreet ja kieltäydyn kohtaamasta sitä tosi asiaa. Miksi? Mikä siinä on niin kauheata? No tietysti se, että pieni kasvaa ja aikuistuu. Mitä kaikkea se matka tuokaan meidän eteen – pelottaa ajatellakaan.

 

tulevaisuuden
Kuva on Pinterestistä

Mitä hittoa hei?

Mutta sitten on tietysti se, että naisena oleminen ei ole kovin helppoa. Juu – tiedetään, ei varmasti miehenäkään tai ylipäätänsä minään olentona oleminen, mutta miulla ei ole kokemusta kuin ainoastaan naisena olemisesta. Eikä se ole helppoa.

On kaikenlaisia juttuja mitä siinä tulee vastaan, kuten esimerkiks se, että pojat on tyhmiä. Anteeksi pojat – mutta te ihan totta ootte tyhmiä. Ihaniakin toki, mutta niin järjettömän typeriä. Jos sie tykkäät siitä tytöstä, nii kerro se sille. Pyydä sitä ulos. Osta sille sillon tällön niitä hiton kukkia ja kerro kun siuta vaivaa jokin. Jos sie et osaa puhua, nii laita se asia paperille. Jos sie et osaa kirjottaa, mee takas kouluun ja opettele. Hoida hommas sängyssä ja varmista onnellinen loppuhuokaisu kummallekin – jos meinaa alkaa nukuttaa oman huokasun jälkeen, nii hei! Kaverille eka! Ei se mitään rakettitiedettä ole. Sano sille tytölle, että se on ihana ja sie tykkäät siitä – joo, ihan totta se haluaa kuulla sen vielä sillon miljoonannenkin kerran jälkeen.

Meillä on tyttöjä yökylässä ja ne höpötti jotain alusvaatteista. Miusta se oli vähän kiusallista ja Kollegani totesi, että mitä sie nyt siinä kiusaannut – kerro vähän tytöille tosi asioita stringeistä ja sen semmosista. Ei toki näillä sanoilla, mutta idea oli sama. Ihan totta – kuka tän alusvaatehommankin selittää? Niin, että yleismaailmallinen odotus on, että aikuisena siun alusvaatteet on:

  1. yhteensopivat keskenään
  2. esteettiset
  3. tukevat rintojasi ja selkääsi
  4. korostavat rintojasi
  5. eivät jätä kiusallisia alusvaaterajoja päällivaatteisiisi
  6. niissä on jostain syystä mahdollisimman vähän kangasta
  7. ne hengittää, koska kukaan ei tykkää hiivasta tai pissitulehduksesta

Ja kaikkea näitä samaan aikaan! Mitä hittoa? Kuka tämänkin keksi – täh?! Ja sit! SIT TULEE JOKU POIKA, joka kommentoi kun siun alusvaatteet ei ookkaan samaa paria keskenään. Hei, news flash! EI KENELLÄKÄÄN NORMAALILLA IHMISELLÄ OO VARAA SELLASEEN!

No sit on ne mielialanvaihtelut. Juttelin tänään Sieluhoitajani kanssa ja hän kiteytti asian varsinaisen hyvin.

… ”Ja joskus ärsyttää se, että ne sukat on siinä lattialla. Tai joskus se, että sillä on harkat ja sit kun ne harkat peruntuukin, niin sekin ärsyttää. Ei sille aina vaan oo mitään loogista syytä!”

Onnee vaan tämänkin asian selvittelyyn sitten, kun sen aika tulee.

 

Kuka opettais miut meikkaamaan?

Youtube? Onko pakko meikata? Ei missään nimessä, eikä käyttää mekkoja. Tai olla tyttömäinen tyttö TAI edes tykätä pojista siinä mielessä (mutta varotus vaan, ne osaa silti olla typeriä). Mutta entäs, jos sieltä kasvaakin tyttömäinen tyttö? Mie en ollut semmoinen. En mie osaa kertoa miten tulee meikata tai laittaa tukkaa. Tai miten heilauttaa tukkaa tai hymyillä nii, että joku unohtaa oman nimensä. Ehei, sellasia vinkkejä ei tästä osoitteesta löydy.

Meikkauksen ja tukan heiluttelun lisäksi on tietysti se, että oikeesti sillä ulkokuorella ei ole väliä. Sisin on se mikä merkkaa – ehkä yksi miun suurimmista peloista on se, etten onnistu viemään tätä viestiä läpi kaikesta kasvamisesta huolimatta.

Voisko joku tulla opettaa meille miten naisia ollaan? Ei me sitä osata – tai kai me tavallaan osataan. Tai no – pienen ei tarttekaan osata. Eilen kuitenkin tajusin, että joko olen rakastunut mieheen koko elämäni ja päädyn olemaan yksin, ilman sitä perhettä minkä haluan – tai hyväksyn sen, että on aika mennä eteenpäin. Kenen kanssa? No – poika tulevaisuudesta – LAKKAA OLEMASTA TYPERÄ JA TEE ASIALLE JOTAIN! Koska mie oon sen verran typerä, että miehän en aio tehdä mitään. Sisäinen poikani on silleen typerä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s