12 muistoa vuodelle 2016

Vuosi 2016 taisi olla paska aikalailla yleisesti. Mutta, koska kyseessä ei ollut henkilökohtainen musta vuoteni, vaikka erityisen kipeä olikin, niin nostin esille yhden kuvan jokaiselle kuukaudelle, josta miulle nousee hymy huulille.

Ja mie niin halusin jakaa nämä teidän kanssa :)

 

Tammikuu

2016

Mies. Kuva on napsaistu tammikuussa meidän 2-vuotiskarkumatkalta, joka oli miehelle täysi yllätys aina junaan astumiseen saakka. Vuosi 2016 oli vuosi, jolloin mies kannatteli miuta, tsemppasi ja puski eteenpäin (no rehellisyyden nimissä – se kyllä teki niin aikaisempinakin vuosina). Eilen olisi ollut miun ja miehen 3-vuotispäivä, vaan eipä ollut enää. Mutta vietin illan silti miun parhaan ystäväni kanssa – miehelle kiitos siitä.

Oikeastaan: miehelle kiitos kaikesta. Siitä, että olet miun paras ystävä kaiken jälkeen. Ja vielä silloinkin kun tunnen oloni vihaiseksi kaikesta. Kiitos, että saan kertoa sen siulle ja kiitos, että sie kuuntelet. Sie oot miun koko maailma – heti pienen jälkeen tietenkin.

 

Helmikuu

2016

Pieni. Pieni. Pieni. Meidän yhteiset valokuvaushetket ja ne pienet pilkahdukset, joissa näkyy erityisesti kiinnostus muotiin sekä tyyliin. Kahteen miulle tärkeään aihealueeseen, jotka eivät ole pienen kiinnostuslistan kärkipäässä – eikä missään nimessä tarvitse ollakaan. Pieni on oma persoonansa ja mie omani, mutta kyllä miuta silti ilahduttaa, kun hän osoittaa mielenkiintoa miulle tärkeisiin asioihin.

 

Maaliskuu

2016

Feel Vegas ja sen työntekijät. Ah, mie käyn edelleen hakemassa miun nauruterapiat sieltä. Oikeasti, mie suosittelen sitä paikkaa ihan kaikille – siellä on maailman parhaat ihmiset töissä. Miun sydän sykkii aina sinne ja se ikävä, mikä miulla on näitä tyyppejä, on jotain niin järjettömän suurta, etten mie edes osaa kuvailla sitä.

 

Huhtikuu

Jos se on inspiroitunut 90-luvusta ja Frendit-telkkarisarjasta, sen on pakko olla hyvä. Huhtikuussa miulle ja miehelle sanottiin myös, että ollaan söpöjä, kun korjasin miehen mirriä firman kevätjuhlissa. Oli muuten ekat kevätjuhlat joihin pääsin osallistumaan ja ne ei olisi voineet enää olla paremmat.

 

Toukokuu

Itse en erityisemmin Tivolista pidä. Pidin kyllä joskus, mutta sitten miusta tuli vanha ja miulle alko tulla huono olo pienimmästäkin hytkeestä. Mutta joka kerta kun mie vien pienen Tivoliin, mie muistan ne kesät, kun mie ite olin siellä harjaamassa poneja. Ja se riemu, mikä pienellä ja miun siskontytöillä on, kun ne viedään Tivoliin. Miten se ei voisi kuulua miun top12:sta?

 

Kesäkuu

2016

Mie täytin 28. Käytiin pienen kanssa ekaa kertaa Heurekassa. Aloitin uudessa työssä. Värjäsi tukan pinkiksi. Huh. Olipahan kuukausi.

 

Heinäkuu

Kisse tuli taloon. Mies oli aluksi kisseä vastaan – nyt se taitaa olla ensimmäinen jota mies huutaa ovelta, että missä sie oikein oot?! KISSE! Kisse on ottanut paikkansa meidän perheessä… ja miun sängyssä. Hyvä kun mahdun sinne itse nukkumaan. Uskomatonta miten noin pieni otus voi viedä sängystä niin paljon tilaa. Kissellä ja pienellä on siis jotain yhteistä.

 

Elokuu

2016

Pariisi. Miun 15 vuoden unelma viimeinkin toteutuneena. Siinä me seistiin Coco Chanelin kodin edessä vastaeronneina miehen kanssa ja mie olin niin onnellinen. Oltiin juuri käyty ostoksilla Louis Vuittonilla ja sattumalta satuttiin Rue Gambonille. Mie palaan sinne pienen kanssa heti, kun pieni on tarpeeksi iso. Jos miun pitäisi valita mikä tahansa kaupunki, mihin muuttaisin, niin se olisi Pariisi. Muuttaisin sinne heti, jos se olisi vain mahdollista.

 

Syyskuu

@Paskis

Pieni ja mie. Meidän matkalla.

 

Lokakuu

Pieni täytti 8 vuotta. Joka kerta kun pienelle tulee vuosia täyteen, mie en meinaa uskoa sitä, että meidän yhteinen matka on kestänyt jo niin pitkään. Meidän matkalla on ollut paljon niin ylä- ja alamäkiä – mie oon joka hetkellä rakastanut pientä enemmän kuin mitään muuta. En todellakaan ole osannut näyttää sitä jokaisena hetkenä ja on paljon asioita mitä mie kadun yli kaiken. Mutta tuo lapsi. Mitä miun elämässä olisikaan ilman sitä? Varmaan paljonkin, mutta jotain yhtä arvokasta? Ei missään nimessä.

 

Marraskuu

Isänpäivä. Me askarreltiin miehelle ja ukille ihan omat taulut.

 

Joulukuu

Ei joulu, ei uusi vuosi vaan miun ja pienen reissu Tukholmaan. Se oli miun joulukuun kohokohta.

One thought on “12 muistoa vuodelle 2016

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s