Flying Tiger – Tiikeri saapui Jyväskylään!

Kävin labroissa aamulla – ihan basic verenkuva, ei sen kummempaa – ja siinä nauttiessani 12 paastotunnin jälkeistä kahviani, tallustin Sokokselle. Aluksi ihmettelin lasi-ikkunoita, jotka olivat ilmestyneet alakäytävälle. ”Mmm – nii joo. Varmaan ne on kyllästyneitä siihen, kun porukka koko ajan pöllii kamaa”, pohdin. Kuljeskelin ympäriinsä kodin osastolla – onpa tää pienentynyt. Mitä hittoa on tapahtunut.

Tervetuloa vuokralaiset! -20% tervetulotarjous kaikista normaalihintaisista tuotteista! (Tai jotain sen suuntaista.)

Onpa suureleistä vaan Clas Ohlsonin takia… No – toisaalta, järkevää businesta. Ei vieläkään mitään käryä mistään. Kellot ei soi ja apina ei rummuta. Kunnes päätän kävellä käytävää pidemmälle nähdäkseni miksi kodin osasto on nykyisin niin pieni…

Flying Tiger Copenhagen

tiger

Siinä se on. Olen haltioissani – astelen sisään. Huomaan heti ensimmäiseksi, että niin on tehnyt moni muukin. Huh! Onpa täällä porukkaa. Tarkkailen heitä hetken. Katselen nuoria poikia, varmaan siinä 17 vuoden kieppeillä – he ovat tehneet löydön ja nauravat innostuneesti: ”Täällähän on vaikka mitä! Mut nyt mä otan tän.” Toisella puolellani miun ikäluokkia lähentelevä tyttö pohtii kaverilleen, että pitäisikö hänen paketoida tänä jouluna kaikki lahjat Tigerin ihanaan kimallepaperiin. Kaikki ovat niin innoissaan – alkaa väkisinkin hymyilyttää.

Hipelöin tavaroita. On niin paljon kaikkea ihanaa, höpsöä ja vähän myös turhaa. Osa on nerokkaita, osaa en tiennytkään kaipaavani ennen kuin näin ne. Niin kuin esimerkiksi tätä pupulamppua. (Jätin sen toistaiseksi vielä kauppaan.)

img_2530

Saan omasta mielestäni nerokkaan idean isänpäivälahjaksi siinä keskellä Tigeria. Hihittelen itsekseni. Mutta – koska tiedän isäni lukevan tätä – paljastan Tigerin inspiroiman ideani vasta isänpäivän jälkeen.

Myymälähenkilökunta laittaa kuumeisesti joulutavaroita esille ikkunaan. Silti palvelu on ystävällistä ja he jaksavat hymyillä tungoksenkin keskellä. Kassaneitini on ystävällinen, eikä hänestä näy mitenkään ulospäin väkitungoksen aiheuttama kiire. Astun pois liikkeestä mahtavan kassin kanssa ja erittäin hyvällä tuulella.

img_2527

Jyväskylään on tullut Tiikeri. Ja mie luulen, ettei kilpailijoiden kannata aliarvioida savannin uutta saalistajaa. Tämä kissa ei nimittäin näytä nukkuvan: asiakaspalvelu oli loistavaa ja tuotetarjonta jotain mitä myö ei vielä kunnolla olla nähtykään tässä kaupungissa noin kompaktissa tilassa, noin laajana ja selkeällä asettelulla.

Onnittelut henkilökunnalle: olette onnistuneet mainiosti!

img_2544

pssst. Tigerissa on myös HERKKUJA! Mie nappasin vähän salmiakkia matkaan, nomnom.

6 thoughts on “Flying Tiger – Tiikeri saapui Jyväskylään!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s