Tää maanantai oli kyllä yks saaterin meme

meme
Meme on täältä

Klo 8:45

Etin autonavaimia. Perse – missä ne nyt on?! Pieni seisoo oven vieressä ja odottaa, että milloin lähdetään. Kohta se myöhästyy koulusta. MISSÄ NE AVAIMET ON?! Saaterinsaaterinsaateri. Ja tähän mennessä kaikki meni tänä aamuna niin hyvin. ”Hetkinen?! Missä siun ulkohousut oikein on? Nyt äkkiä! Enkös mie sanonut aamulla, että tänään on sitten niin kylmä, että ehdottomasti pitää laittaa ne ulkohousut jalkaan?” Pieni alkaa ottamaan kenkiä pois hihitellen: ”Hupsis.” Missä ne avaimet oikein on? ”Joko me mennään?” Pieni kysyy. Tuskailen: ”Joo, heti kun löydän autonavaimet.”

Ei ku hetkinen – oonko tosissaan pitänyt näitä kädessä koko ajan?! Nyt ei mee hyvin.

 

Klo 9:30

Lattian läpi liukastellen jättämään autonavaimet huoltomiehelle. ”Hyvä, ettet kaatunut”, mies naureskelee. Lumi tulee ja mie en pysy pystyssä. Ei Jeesus. ”Nii, tää ei tosiaan oo miun vuodenaika”, mutisen. Nolona kerron miehelle, etten ole siivonnut kahden viikon roskia autosta sitten pois ollenkaan. Mies naureskelee samalla kun mie luikin häntä jalkojen välissä ulos. Aloitan kävelymatkani viiman läpi toimistolle – ei hyvä. Miun olis pitänyt olla töissä jo 30 minuuttia sitten. Perse. Kävelen lumisateessa ja pysyn onnistuneesti pystyssä, mutta miun reidet on aivan jäässä. Mietin kaihoisasti kisseä, joka jäi tyytyväisenä keskelle miun sänkyä. Olisinpa kissa. Keskellä matkaa tajuan, että tuun kulkemaan bussilla muutaman päivän. Onneksi täällä on lähistöllä Ottomaatti, koska eihän miulla mitään käteistä ole. Sitten se iskee: miun asusuunnitelmat menee täysin uusiksi! Mie oon kaavaillut tämän viikon sen perusteella, että kipaisen autoon ja autosta toimistoon. En sillä, että seison bussipysäkillä kiroamassa, että tuleekohan sieltä autoa vai ei. Mietin blogia: olispa ihanaa, että miulla olis kuvaaja, joka kerran viikossa ottais miulle kuvia asukokonaisuuksista, niin saisin tuotua enemmän tänne sitä miun omaa intohimoa.

Miksi nuo autoilijat tuijottaa miuta? Roikkuuko miun nenästä joku jättimäinen räkä?

 

Klo 10:00

Töissä. Miun piti kyllä olla täällä tunti sitten. Ei hitto soikoon. Monelta miun pitää edes lähteä huomenna, että oon täällä ihmisten aikaan? Voi Pelijumalia – mie oon todellakin aivan liian tottunut siihen autoon. Mistä tulikin mieleen, että pitäisi käydä ostamassa johto lämpötolppaan. Mutta en pääse sinne autotarvikekauppaan ilman autoa. ”Huomenta. Olit jättänyt ikkunan auki – täällä oli aika kylmä aamulla”, Päämies naureskelee. Ei saateri – oonko mie avannut tuon ikkunan joskus?! Apua! Miehän avasin sen kesäkuussa. Ei hitto. Nolottaa.

 

disneymeme
Meme on täältä.

Klo 16:00

Seison bussipysäkillä. Oon juuri nostanut 20€ vain tajutakseni, että miun lompakossa oli kuin olikin 5€. Mie vihaan käteistä – ärsyttää, että nostin sitä turhaan. Ärsyttää, että pitää mennä ruokakauppaan. Mestarin Herkussa on varmaan kammottavat ruuhkat tähän kellon aikaan. Leikin hetken ajatuksella, että mitä jos kävisinkin ruokakaupassa vasta myöhemmin. Ei kun niin, eihän meillä ole ruokaa. Pakko sinne kauppaan on mennä. Onneksi bussi sentään on ajoissa – täällä on nimittäin kylmä.

Seison kassajonossa. Se liikkuu nopeasti, vaikka miun ympärillä pörisee ihmisiä. Joku tönii koko ajan – kassoille pyydetään lisäapua. Kauheasti ihmisiä, enkä mie oikein jaksa. Bussin lähtöön on viisi minuuttia. Toivottavasti kerkiän siihen.

Hiihdän eteenpäin kauppakassini kanssa. Kaivan valmiiksi bussilippuni – onneksi kerkesin, niin ei tarvitse miettiä, että pitääkö maksaa uusi bussimatka. Poikajoukkio lohkaisee miulle nerokkuuksia ja nauraa jotain päälle. Ehkä miulla tosiaan roikkuu se räkä nenäkorusta – en tiedä. Ärsyttää ja tulee paha mieli. Käperryn huivin sisään ja lähetän miehelle viestin. Haluan kissanpennun.

Klo 17:00

Soitan Pienelle, että olen kohta kotona. Hän pyytää lupaa saada jäädä päivälliselle ystävänsä luo. Huokaisen helpotuksesta. Mie oon ihan tosi väsynyt. Muutaman tunnin mittainen hengähdystauko ei haittaa yhtään. En löydä olohousujani, jotka puen päälle kotona äärimmäisessä mukavuushädässä. Hymähdän ja vetäisen lenkkihousut jalkaan. Mies tulee käymään kahvilla. Olen räjähtänyt ja kolitsiasussa – ollaan menty jo normaalin olotilan kotiasun yli. Päälläni on enemmän kolitsia kuin haluaisin myöntää. Tästä seuraava askel on peittoburrito ja murahtelu.

 

funny-cat-meme-love-5
Meme on kotoisin täältä

Klo 19:15

Olen julkaissut blogitekstin ja luen sen vielä kerran läpi. Ei hitto – sehän jäi ihan kesken. Tietokone antaa miulle miljoona sähköiskua. Ehkä nyt on vaan parempi vetäytyä sinne peittoburritoon… Olipahan taas maanantai.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s