”Siusta tulee vielä hieno ex-vaimo jollekin!”

Kaikki sinkut on joskus joutuneet siihen – tilanne, jossa toisen tunteita ei halua loukata. Niinpä sitä tulee sanottua asioita. Sellasia ulkopuolisen korviin kohteliaan kuuloisia, mutta joiden ainoa tarkoitus on torjua toinen silleen pehmeästi – tai edes vähän pehmentää sitä iskua, mikä on tulossa. Näin monen vuoden parisuhteen loppumisen jälkeen on tullut aika taas muistella, että miten ne piiloviestit sitten menikään… Niinpä pieni kertaus! Miulle ja muille parisuhteen väleissä eläville yksilöille. (Toimittaja pyytää tarttumaan suomennoksiin huumorilla.)

ex-vaimo
Kuva: Funniest Memes of 2015
  • ”Ei se johu susta, vaan musta!” = Mut siis fakta on, etten mie tykkää siusta silleen. Kyllä sä vaikutat ihan hyvältä tyypiltä, mutta miun sisällä ei tuu sellasta BOUTCHIKAWOWWOW -efektiä… You know? Mutta hei! No hard feelings, eiks jeh?
  • ”Siusta tulee vielä hieno ex-vaimo jollekin!” = Mut siis ei miulle. Mie en aio mennä IKINÄ naimisiin – paitsi sitten, kun tapaan sen ihmisen, joka saa miun pään sisällä tapahtumaan semmosen BOUTCHIKAWOWWOW! TON kanssa mie meen naimisiin! -päätöksen. Mut siis, ihan vaan selvennykseksi, se et oo sie.
  • ”Kuka tahansa olis onnellinen saadessaan siut!” = Paitsi siis mie. Mie oon onnellinen ihan näin kiitos – tai sitten jonkun toisen kanssa. Mut onnea etsintään!
  • ”Mie en oo valmis sitoutumaan.” = Mie etin pakan parempaa korttia ku sie.
  • Sie ansaitset parempaa ku mie.” = Tai siis, koska sie oot aikuinen ihminen, nii varmaan pystyisit päättämään ite mitä ansaitset ja mitä et, mutta kun en mie oikein osaa muutenkaan torjua siuta nätisti. Niinpä vetäisen tähän semmoisen laatukortin – tää on hyvä, tästä on huono loukkaantua.
  • ”Pian tulee vastaan ihminen, joka on sellainen mitä sie etit.” = Mut siis se en oo mie. Enkä se halua olla mie. Se on joku muu – niinku vaikka… tuo tyyppi tossa noin!
  • ”Mie en oo nyt siinä tilanteessa, että mie voisin seurustella kenenkään kanssa. Miun elämässä on yksinkertaisesti liikaa kaikkee.” = Mie tekisin siulle tilaa, jos mie haluaisin. Mutta mie en halua!

Sekä paljon, paljon muuta. Ei muuta kuin odottamaan lottoarpaa, että mikä näistä osuu kohdalle! Onnea peliin, kohtalotoverit! ;)

Ps. Joskus tulevaisuudessa voi tulla hetki, että se oonkin mie, jonka pitää harrastaa jonkin asteista torjuntaa. Toivottavasti osaan olla hienovaraisempi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s