Onko miulla ihan oikeasti 8-vuotias?

 

8-vuotias

8-vuotias tyttäreni käski miun nauttia tästä päivästä. Hän oli hieman huolissaan, että otanko varmasti kaiken irti viimeisestä lomapäivästäni. En vieläkään meinaa uskoa, että pieni on 8-vuotias – aika on mennyt niin nopeasti. Liian nopeasti. On ollut uskomatonta nähdä miten pieni kasvaa, millainen persoona hänestä on jo nyt muotoutunut. On ollut aikoja, jolloin en ole osannut arvostaa sitä. Olen ollut niin väsynyt, että pelkkä hereillä oleminen on ollut mieletön taakka. Ja näinä aikoina olen ollut paska äiti. Mie tiedän sen ja miulla on siitä järjettömän huono omatunto. Mie olen pyytänyt sitä miljoona kertaa anteeksi – ja miljoona kertaa pieni on halannut miuta ja antanut anteeksi.

Miulla on suuri kunnia kasvattaa tytärtä, joka on sydämeltään puhdasta kultaa. Pieni on toki välillä niin ju-ma-lat-to-man ärsyttävä, ettei se edes ole hellyttävää – mutta pienen puolustukseksi: minkäs sille teet, jos oot äitisi tytär niin hyvässä kuin pahassakin.

 

file-05-10-2016-12-15-36

file-05-10-2016-12-21-54

photo-05-10-2016-8-39-45

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s