Muotihuuto

Mie oon ollu huono myymään vaatteita – en pidä kirpputoreista. Niin moni tavara on lähtenyt sieltä mystisesti jonkun matkaan ilman, että minkäänlaista maksua on tullut perille asti. Se on ärsyttävää, eikä siitä johtuen tee sitten oikein mieli laittaa mitään hirveän arvokasta pöytiin. Kyllä ketuttaa, jos arvokkaampi laukku jää jonkun pitkäkyntisen käsivarteen killumaan.

Toivoisin välttäväni ostostelkkarille tyypillistä: ”Ongelmaasi on ratkaisu! Muotihuuto!” -tunnelmaa, mutta kun se on totta! Ja jos se on totta, niin miten sen sitten välttää? Ongelmallista. Mutta mennäänpä päivän polttavaan kysymykseen: mikä se Muotihuuto sitten on? Se on verkkokauppa, jossa just sie voit myydä turhaksi käyneitä vaatteita ja asusteita niille ketkä tarvitsevat niitä enemmän kuin sie. Tuotteita voi myydä joko huutokauppaamalla tai asettamalla tuotteelle suoran myyntihinnan. Myyjänä sie voit antaa ostajille mahdollisuuden tarjota tuotteelle myös vaihtoehtoista hintaa.

banneri

Muotihuudossa on kaksi erillaista tapaa myydä tuotteita: joko itse Muotihuudon oman palvelun kautta tai avaamalla oman MyStoren. MyStoressa on useampi ”paketti”mahdollisuus, joista pienin – paketti S – on kaikille ilmainen. MyStore on tarkoitettu niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin. Palvelua on hyvin yksinkertaista käyttää – sinne laitetaan tuote myyntiin ja sitten vaan odotellaan ostajia. Helppoa, yksinkertaista ja melko nopeaa (riippuen nimittäin siitä minkälainen sanaseppo sitä oikein on).

Pikullakin on oma kauppa MyStoressa, käy ihmeessä tsekkaamassa se! Päivittely on vielä pahasti kesken, mutta lisää tulee! Joten seuraile tilannetta :) Pikun omaan storeen pääsee kuvan kautta. Ei kun shoppailemaan!

pikku_store

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s