Mites siellä kotona menee?

Miulla on koti. Se on ihana. (Siellä on sotkuista, mutta siltikin niin ihanaa.) 7 päivän päästä on kulunut tasan 2 vuotta siitä, kun tein kaupat tästä asunnosta. Ihan ihka ensimmäisestä asunnosta minkä olen ikinä itse hankkinut – mie omistan siitä nyt jo huikeat 10%. Tämä koti oli ensimmäinen mitä lähdin katsomaan, kun päätin, että on aika ostaa oma asunto. Piti olla semmoinen ”harjoitteluasunto”, jotta tietäisin mitä pitäisi kysyä vastaisuudessa. Siinä meni noin kaksi sekuntia, kun olin päättänyt, että tämän mie ostan. Asunnossa oli jotain, minkä mie oon tuntenut vain kerran aikaisemmin. Semmoinen kutina vatsanpohjassa – vähän niinkuin silloin kun sie rakastut. Mie olin myyty. Samoin kuin tämä asunto. (Olikohan tässä nyt tarpeeksi toistoa?)

Asunto itsessään oli ihan hirveä, kun mie ostin sen. Siellä oli rumat tapetit, järkyttävä muovinen haitariovi (jonka kirjaimellisesti revin irti seinästä ruuvimeisselin ja vasaran avulla) sekä mielenkiintoinen äänieristyslevysysteemi olohuoneen katossa. Me vedettiin kaikki uusiksi – seinät, lattiat, jopa olkkarin katto. Ja päivä päivältä mie vaan rakastuin tähän lisää. Ainoat huoneet mihin myö ei koskettu oli vasta remontoitu keittiö ja putkiremonttia odottava kylpyhuone (mikä ei voisi muuten tulla enää nopeammin, koska mie tuun hulluksi tuon vessan kanssa).

IMG_20140403_170912
Tätä me muun muassa löydettiin seiniltä…
IMG_20140418_155425
… ja tähän myö se sitten vaihdettiin.

IMG_20140417_161301
IMG_20140418_155254

Viime viikkoina ollaan edistytty meidän eteisen remontin kanssa. Ollaanhan sitä jo tässä kaksi vuotta viety aina lapsen askelilla eteenpäin. Tänään toivottavasti tein viimeiset maalaukset ja saataisiin seuraavaksi tuo kasa listoja pois meidän sängyn alta. Helvetillistä tuo imuroiminen, kun sängyn alla on kasa lautoja. Ihan kuin se ei olisi tarpeeksi epämiellyttävää ilmankin. Sitten enää tarvitsee käydä ostamassa laatikosto meidän kattavalle pipo-, huivi-, ja hanskikasarsenaalille, naulakkohommelit takeille sekä muuttaa yksi kaappi kenkäkaapiksi. Sitten se on valmis. Niin ku ihan oikeasti. Uskomatonta, mutta totta. Arvioisin, että remonttiin menee siis enää noin vuosi. Hyvällä tuurilla vain puolet siitä.

IMG_20160319_111733

Rakensin yksi ilta miulle myös kampauspöydän Ikean hyllyistä ja yhdestä ylimääräisestä vaatehuoneen hyllylevystä. Eipähän tarvitse enää aamuisin varata meidän pientä vessaa siksi aikaa kun meikkaan. Saa muutkin hoitaa asiansa. Ollaan myös nyt eletty noin 2 viikkoa ilman sohvaa. Toivottavasti uusi tulee jo ensi viikolla, saadaan taas pyöritettyä tuota olohuonetta uuteen uskoon.

Mie oon vahvasti uskotellut itselleni, että kunhan saadaan puuttuva sohva kotiin ja eteinen valmiiks niin meillä on maagisesti taas siistiä. Tiedostan kyllä, että se oikeasti tarkoittaa sitä, että siivotaan… Mutta jollain tasolla uskon, että myö pystytään siihen. KonMari jyllää vahvana taustalla ja tavaraa lähtee koko ajan pois. Se on tainnut vähän iskostua jo mieheenkin. Suunnitelmissa on myös käydä ostamassa uusi yöpöytä, mutta sitä ei ole vielä kerrottu miehelle.

 

Hiljaa hyvää tulee, vai mitä olette mieltä?

4 thoughts on “Mites siellä kotona menee?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s