Paska äiti

 • Paska äiti käy töissä menettäen näin arvokasta laatuaikaa pesueensa kanssa. Mikä olisi sen ihanampaa kuin viettää päivät pitkät yhdessä taaperon kanssa puhuen siansaksaa ja piirtäen pitkin kodin seiniä?
 • Paska äiti ei mene töihin vaan jää kotiin hoitamaan katrasta. Miten ne lapset sitten sosialisoituvat ja oppivat elämään yhteisössä, jos ne ovat äidin helmoissa kouluikäisiksi asti?
 • Paska äiti juo rauhassa kupillista kahvia kotona, kun lapsi on kerhossa tai eskarissa. Pitäisi siivota, järjestellä kaverisynttäreitä tai suunnitella huiman hauskaa seuraavaa päivää! Tiukka EI omalle ajalle!
 • Paska äiti ei nauti rauhassa hetkeä paikoillaan. Miten hän voi olla hyvä äiti, jos hän ei koskaan ota aikaa itselleen?
 • Paska äiti katsoo aamulla peiliin ja päättää laittautua. Hän käyttää aikaa vaatekaapilla saadakseen juuri siihen päivään täydellisen asukokonaisuuden. Yllä pitäisi olla verkkari- ja tuulipuku mihin sitten menetkin ja oikeus meikata – se menetettiin silloin kuin taaperi syntyi. Miksi laittautua, kun voisit viettää senkin ajan leikkien kultanupun kanssa?
 • Paska äiti ei laittaudu. Eikö hän ajattele puolisoaan? Pitäisi laittautua aina ja joka päivä, jotta näyttäisi arvostustaan miehelle.
 • Paska äiti haluaa eroon vauvakiloistaan nopeasti. Se löllöke on jäänne siitä ajasta, kun taapero oli vielä sisälläsi! Voi sitä yhdeksän kuukauden ihanaa aikaa! Ihan sama kuinka tukalaksi tunsit olosi tai kuinka pahoinvoiva olit järjettömistäkin asioista, ehdottomasti elämän parasta aikaa.
 • Paska äiti ei tee vauvakiloilleen mitään. Pitäisi päästä niistä eroon nopeasti, jotta isä ei ala vilkuilemaan muita naisia. Kilpailua kyllä riittää.
 • Paska äiti ei imetä. Jos ei imetä, ei lapsi saa vastustuskykyä, opi puhumaan eikä tule älykkääksi. Käytännössä, jos et imetä, taapero jää koko loppuelämäkseen henkisesti taaperon tasolle – tai vielä pahempaa: päätyy white trashiksi.
 • Paska äiti imettää lastaan vielä, kun se on yli 1-vuotias. Eikö se äiti osaa vaan päästää irti vai eikö se vaan tajua, että tuolla menolla lapsesta tulee läheisriippuvainen isona?
 • Paska äiti juo joskus lasin tai kaksi viiniä. Tai vielä hirveämpää olutta. Taaperosta tulee vielä alkoholisti – niidenhän keskellä se nyt kasvaa.
 • Paska äiti ei ikinä juo mitään kotona. Hän ei opeta lapselleen oikeanlaista alkoholikäyttäytymistä. Lapsi läträä viinalla jo teini-ikäisenä. Lopulta hänestä kasvaa takuuvarma alkoholisti.
 • Paska äiti ei anna lapsen katsoa piirrettyjä. Lapselle nauretaan puistossa varmasti.
 • Paska äiti antaa lapsen katsoa piirrettyjä. Lapsesta tulee tyhmä, laiska niljake.

 

baby-memes_1008
kuva: Celeb Baby Laundry

 

Tämä lista vois jatkua vielä vaikka kuinka pitkälle. Koska lopputulema on kuitenkin se ja sama – ollaan kaikki paskoja äitejä – niin eikö sen väittelyn sijasta mielummin keskityttäis tukemaan toisiamme?

 

Ystävällisin terveisin,
Kyllästynyt katsomaan vierestä, kun taistellaan siitä kuka on vähiten paskin äiti.

4 thoughts on “Paska äiti

 1. En oikein osaa muuta kuin huokaista syvään ja sanoa ”niin”. Mulla on vähän samankaltainen postaus muhinut päässä, mutta siinä keskityn enempi miettimään sitä, miten tuntuu että joka tuutista tulee kaikenlaista tutkimusta siitä, mikä on hyvää vanhemmuutta.

  Eikä se muuten ole vain ne paskat äidit, jotka arvostelee… Kyllä lapsettomatkin ihmiset tuntuu olevan aika kovasanaisia sen suhteen, miten lapsi pitäisi kasvattaa :D

  Tykkää

 2. Ja lapselliset (myös he joilla on itsellään lapsia) kommentoimaan sitä milloin lapsi pitäisi hankkia ja miten elämä on parasta vasta kun saa lapsen ja ja.. Eli yleinen kommentointi ei lopu. Ei edes tähän kommenttiin ;)

  Tykkää

  1. Okei miulla on salaisuus: ne on kaikki vaan valheita, joilla yritetään varmistaa lisääntyminen – vähän niinku se, että raskaus on elämän ihaninta aikaa.

   Perheelliset on pahimpia! (Kappas! Ehkä tälle tuleekin jatko-osa: lapsettomat vs lapselliset :D )

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s