I’ve been served: Liebster Award

Jenni, Jenora Design blogista, haastoi Pikun nyt Stoorissa kiertävään Liebster Award -haasteeseen. Ja koska myöhän rakastetaan kaikenlaisia haasteita, niin tässä on meidän vastaus Jennille :) Haasteen ideana on siis tuoda esille sellaisia blogeja, jotka ovat uusia tai niillä ei ole kauheasti lukijoita (niinkun myö). Jenni on keksinyt meille ja muille haastamilleen blogeille 11 kysymystä, joihin mie nyt vastaan. Sitten mie keksin omat kysymykset ja haastan lisää ihmisiä. Hurraa! Eiköhän potkaista homma käyntiin.

IMG_20150929_201714

Millainen bloggaaja koet olevasi?

Sekava. En tiedä onko väärin kutsua Pikkua perheblogiksi, koska viime aikoinam miusta on tuntunut, että mie oon käsitellyt kuitenkin enemmän ehkä kaikkea muuta. Äitiys on toki aina jossain taustalla, se on niin vahvasti osa miuta, mutta harvemminpa täällä näkyy tekstejä HopLop -reissuista tai lapsitapahtumista.

 

Mikä on mielestäsi parasta blogin kirjoittamisessa?

Parasta miun mielestä on se, että saan pohtia miuta vaivaavia asioita ihan rauhassa, mutta kuitenkin jonkun kanssa. Mies lukee uskollisesti kaikki blogitekstit heti ensimmäisenä, mikä joskus helpottaa erinäisistä asioista puhumista – niihin on saatu se silta rakennettua, eikä tarvii vaan töksäytellä asioita kesken Netflix-putken :D On myös ihana saada kommentteja muilta – oli ne sitten puolesta tai vastaan. ”Ulkopuolisten” kanssa keskustelu avaa aina uusia näkökulmia asioihin.

 

Mikä puolestaan haastavinta tai vaikeinta?

Haastavinta on se, ettei kaikesta voi kirjoittaa, vaikka haluaisinkin. Välillä on pakko miettiä tosi tarkkaan mitä voin sanoa, etten loukkaa esimerkiksi miehen yksityisyyttä – tosin tällaisissa tapauksissa mies lukee tekstit aina ennen hyväksymistä ja kertoo mikäli siellä on jotain mitä ei halua, että julkaistaan. Välillä haasteita luo taas yleisesti yksityisyyden suoja. Meillä ei julkaista mitään kuvia ilman asianomaisen lupaa, edes pienen. Hänelle on selitetty mikä blogi on ja että internetiin kun jotain laittaa, sitä ei sieltä enää saa pois. Hän on kertonut ymmärtävänsä sen ja yhdessä sitten valikoidaan kuvia mitä saa laittaa ja mitä ei.

IMG_20150816_135302

Jos olisit esine, mikä olisit ja miksi?

Luulen, että olisin piano. Olen järkyttävän huono pianisti nykyisin, mutta olen aina rakastanut soittamista. Vanhemmillani on kuva, jossa olen 1-vuotiaana pianon ääressä tyllihame päällä soittamassa ja laulamassa täyttä kurkkua. Miulla ja pianolla on pitkä historia yhdessä, ja edelleenkin jos olen alakuloinen on pianon soittaminen se asia mikä piristää aina.

 

Mieluisin huone kodissasi?

Miun ja miehen makuuhuone. Se on tällä hetkellä ehkä eniten miun näköinen kaikista meidän asunnon huoneista.

 

Kappale, joka saa aikaan kylmät väreet tai jalkasi vipattamaan kerta toisensa jälkeen?

Tää onkin vaikeampi kysymys. Meillä kuunnellaan aika paljon musiikkia, ja lempparit vaihtelevat hyvinkin usein. Mutta ehkä kaksi biisiä, mihin en kyllästy ikinä on Marvin Gayen Stand By Me ja Beethovenin Moonlight Sonata.

IMG_20150610_193559

Lempivärisi:

Näitäkin on kaksi: keltainen ja pinkki. Ei mitään nössöjä pastelleja vaan kirkasta ja räväkkää :)

 

Paras asia elämässäsi juuri nyt?

Tällä hetkellä miun elämässä on kaikki todella hyvin. Miulla on ihana lapsi, ihana mies, ihana oma asunto (joka toivottavasti jossain vaiheessa on remontoitukin loppuun asti). Teen työtä, jota rakastan ja josta kaikenlisäksi saan vielä tarpeeksi rahaa kuukausittaisiin menoihimme. Ei tämä aina mitään ruusuilla tanssimista ole, mutta isoo kuvaa katsoessa kaikki on erinomaisesti.

 

Tärkein aarteesi: huonekalu, tavara, esine, jota ilman et voisi elää?

Niinkin yksinkertainen asia kuin kahvinkeitin :D Mie oon järjettömän addiktoitunut kahviin. Ennen aamukahvia oon kuin murhanhimoinen pingviini, joka vaappuu pitkin asuntoa. Sen on moni joutunut todistamaan ja luulen, että kaikki toivovat, etteivät olisi.

IMG_20150614_155949

Mitä muutoksia odotat kuluvalta vuodelta?

Odotan ehkä vielä enemmän tasaantuvaa elämää, niin tylsältä kuin se kuulostaa. Meidän perhe on käynyt viimeisen puolen vuoden aikana läpi järkyttävän suuria muutoksia ja nyt on ehkä aika viimeinkin tasaannuttaa tilanne.

 

Mistä haaveilet juuri nyt?

No lähestyvän vessanpesun uhka saa miut toivomaan, että meillä olisi siivooja. Vähän isommalla tasolla haaveilen kai eniten, että keksisin miten tekisin työajan ulkopuolella enemmän niitä asioita mit todella rakastan. Työn ja perheen jälkeen ei jää paljoa aikaa itsensä toteuttamiselle kuin joskus toivoisin.

IMG_20130709_073119

Seuraavaksi 11 kysymystä haastetuille:

 1. Jos olisit vaate, mikä vaate olisit?
 2. Jos siun pitäisi valita yksi intohimo, mikä se olisi?
 3. Jos sie olisit säätila, mikä sie olisit? Miksi?
 4. Mikä eläin sie olisit?
 5. Mikä asia saa siut suuttumaan?
 6. Jos siun pitäisi asua 2 vuotta jossain muussa maassa, minkä maan valitsisit?
 7. Samsung vai Apple? Miksi?
 8. Onko siulla päämäärä mihin pyrit? Mikä se on?
 9. Kuinka siusta tuli bloggari?
 10. Jos saisit valita yhden hyväntekeväisyyskohteen, mikä se olisi?
 11. Miksi?

Haastan seuraavat bloggarit:

Haasteonnea! Pus!

One thought on “I’ve been served: Liebster Award

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s