Pikku

Vaikka Pikku on esitelty jo aikaisemminkin, koetaan myö, että taitaa olla aika tehdä se uudestaan. Me ollaan siis pikkuperhe. Meidän perheeseen kuuluu pieni, äiti ja mies – ja myö ollaan hyvin tavallisen omalaatuinen kokoonpano. Pieni ja äiti ovat olleet perhe rapiat 7 vuotta – mies liittyi seuraan parisen vuotta sitten. Yhdessä me eletään perheenä keskikokoisessa kolmiossa, joka pysyy siistinä ja järjestyksessä noin 2 tuntia, 13 minuuttia ja 48 sekuntia ennen kuin se näyttää juuri siltä mitä se olikin ennen kuin se siivottiin.

Miestä kiinnostaa urheilu ja terveellinen ruoka. Ja se on hoikka kuin pajunvarsi. Se on myös hirveän fiksu ja hauska. Mies saa ihmiset nauramaan. Äiti taas – no sitä ei kiinnosta urheilu, eikä terveellinen ruoka, mutta karkista se pitää. Paljon. Siks se ei kai ole pajunvarsi. Äiti pitää myös vaatteista, pukeutumisesta ja sisustamisesta. Välillä se stressaa tosi paljon – sitä mies ei ymmärrä. Mutta miehen mielestä äiti silti on hauska ja kaunis.

image

Pieni taas – pieni on mahtava. Pieni on pikkuvanha ja tarkkaavainen, mutta samalla valloittavan viehättävä. Pieni saa ihmiset tanssimaan pillinsä mukaan ennen kuin sitä huomaakaan. Pieni on hauska, mutta saattaa vakavoitua hyvinkin nopeasti. Pientä ei huijata – varsinkaan silloin, jos kyse on jäätelöstä. Pieni tarkkailee ja opettelee elämää, siinä missä äiti ja mies opettelee elämän selviytymiskeinojen opettamista.

Tässä me ollaan – pikkuperhe äidin silmien ja sydämen kautta.

2 thoughts on “Pikku

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s