Neposen joulu

Kun pienen elämässä lähestyttiin toista joulua, osui kirjakaupassa eteeni kirja. Kirjassa oli 24 melko lyhyttä lukua, joten ajattelin, että tämäpä hauska iltasatukirja näin joulun alla. Meillä luetaan aika paljon ja varsinkin saduista on ollut pulaa – varsinkin kun suurimmassa osassa yleisimmistä kirjoista tuntuu olevan samat sadut sekä muutama muu. Sitä alkaa nopeasti kyllästymään. Joten ennen kaikkea olin kiitollinen tästä löydöstä.

Nyt n. 5 vuotta myöhemmin meillä luetaan Neposen joulusta edelleen yhtä suurella innolla kuin ensimmäisellä kerralla. Todellisuudessahan me kumpainenkin tiedetään kuinka kirjassa käy. Mutta oli hauska huomata, että meillä on pienen kanssa meidän kahden ihan oma jouluperinne. Joulukuun ensimmäisenä päivänä istutaan alas ja aloitetaan lukemaan Neposen jouluseikkailusta – sadusta, joka on omanlaisensa joulukalenteri meille.

image

Neposen seikkailua on nyt edetty yhdeksän kappaleen verran ja pienen reaktioita on jälleen kerran ollut ihana seurata. Milloin ollaan oltu pienessä jännityksessä, milloin ollaan räkätetty niin, että vedet tulee silmistä, milloin ollaan oltu haltioissaan kaikesta. Tässä on kirja, mitä luultavasti luen vielä salaa pitkään sen jälkeen, kun pieni on (omasta mielestään) kasvanut siitä ohi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s