Bileet

1444230538655

Koulun bileet oli ja meni. Ja niissä oli kuulemma ihanaa. Äiti oli valmis soittamaan perään heti, kun pieni katosi näkyvistä, mutta jonkinlaista kontrollia löytyy nähtävästi tästäkin mamista. Paniikkisoittoja ei tehty, eikä hakemassa oltu 30 minuuttia liian aikaisin. (Mutta rehellisyyden nimissä kerrottakoon, että saatoin seistä kymmenisen minuuttia pihalla miettien miten näyttäisin vähiten naurettavalta.)

Jokaiselle äidille tulee hetki, jolloin todellisuus tiputtaa ne lasit silmiltä, minkä läpi katsoessaan näkee aina sen pienen käärön minkä kanssa tuli aikoinaan kotiin. Miun lasit tipahti sillä hetkellä, kun katselin parvekkeelta pientä tyttöä, joka kipitti koululle päästäkseen elämänsä ensimmäisiin bileisiin. Meillä ei ole enää vauvoja, mutta toisaalta – ei ne pienet tytötkään mikään huono vaihtoehto ole.

1444230620416

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s